Dark Souls II
-
Samurai84 #8557 Hm... Most néztem, pár boss kimaradt: Sir Alonne, Darklurker és Ancient Dragon is lemaradt... na majd NG+ban, ha lesz időm.
Pontokat illetően semmi extra, egy Knight-al indítottam, STR50-en, dex 30on, END30on, AGL30, FAITH20, ilyesmi az elosztásom. A vége felé Faraam armort tápoltam kicsit, de tökmindegy mi van rajtad szerintem. raw UGS+10 (4xx körül sebez)+Tower Shield+10. néha besegít egy varázsmace vagy demons great hammer villámmal húzva. Szerintem szerezz és húzz fel egy fainabb nagy pajzsot, én nem gurulgattam soha, bebújsz mögé, és mindent felfog, csak a staminát oszd be, meg néha engedd le mikor nyugalomban vannak.
Elkezdtem NG+-t respeceltem INT-re meg FAITH-re, de varázslóként szétszedtek. Nagy nehezen eljutottam a Cardinal Tower bonfireig, de szenvedés volt. Az előző tank karim, meg még itt is simán állja a sarat mikor visszaspeckóztam. Aztán mondom legyen egy DEX-es kari, mondjuk dual wield-el. Fogtam két tőrt és iszonyat pusztítást végeztem, és még csak nem is varázscuccok voltak. Szóval érdemes próbálkozni, de pl. egy varázsló vagy egy parry alapú karakter merőben más megközelítést igényel, mint bebújni egy pajzs mögé azt onnan szurkálni.
Leo ring: sosem próbáltam, de az nem csak a counterattackot erősíti?
Ha nagyon nem megy, idézz be valakit :) nem szégyen, én is éltem vele. Erre van kitalálva a móka.
Burnt Ivory Kinghez pl. a 4 lovag+3 summon = supereasy mode.
Ill. én még a végefelé egy dologra álltam rá: készíts mindenféle elementál sebzésből egy korrek fegyót. Mindenki másra allergiás, ki kell tapasztalni. Vagy poison. Sokszor beválik. Mindig legyen nálad íj (én Dragonrider Bow+5-el mentem), és 6-7-8-900 vessző.
Ha lenyomod a SInh sárkányt, kapsz egy fain gyűrűt, ami deflecteli a spelleket. Később nekem segített mikor köcsög wizard fantomok invadeltek.