Dark Souls II
  • LeonSKennedy
    Igazából akit megrögzötten odaszögezett a géphez ez a gamma a tavalyi megjelenése óta, annak nem is volt kérdés a Scholar megvétele. hiába ment a Steamen a nyavajgás, sírás, meg a bojkott hírdetés az új változat ellen, tény és való, hogy ennek ellenére sokan megvették, főként olyanok akiknek még nem voltak meg korábbról a DLC-k.

SZVSZ én úgy gondolom , ha igazán a szívedhez nő egy játék, idővel szinte kötelezővé válik a megvétele. Ezen esetben pedig úgy gondolom az online móka adja az igazi sava-borsát. Ezt a virágbolti változatban nem kapnám meg soha.

Más:

Tegnap elkezdtem invadelgetni más játékosokat az Ivory King DLC-nél. 7-ből 5 meccset megnyertem az utolsónál egyszerre haltunk meg a házigazdával, úgyhogy azt döntetlennek tudom be. Érdekes volt ebből a szemszögből is kipróbálni magamat, de valahogy jobban szeretek segíteni a harcoknál, mint másokat bosszantani. A játékosok továbbra is döbbenetesen gyengék mágikus támadások és egyéb fegyver buffok ellen...2-3 ütésből le lehet őket küldeni a padlóra a megfelelő fegyverzettel. Jó kis móka volt. :)