Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod-látod. Pont ezért az örömért csinálták ilyen nehézre. Tudják, hogy a gamer úgyse hagyja abba. Addig nyomatja, amíg nem sikerül. Nagyon meg kell szenvedni ezért a kis örömért. Apropó: amikor lövi a mágiát, akkor nem elfele kell ugrani, hanem felé. A varázslat elszáll feletted, Te meg ott állsz előtte/mellette és ütheted/ihatsz, tetszés szerint. Kettőnél persze ez kissé nehéz, de nem lehetetlen. Nagyon gyorsnak kell lenni. Olyan gumilabdaszerű.😊
Sentier's spear megvan? 1 órán át ütöttem le róla a durabilitiét, ami 500. Belemehetsz a korrodáló-tóba, az sem teszi tönkre. 1 óra csapkodás, mire lejött róla, de most van egy jó kis fegyóm.😊
Sentier's spear megvan? 1 órán át ütöttem le róla a durabilitiét, ami 500. Belemehetsz a korrodáló-tóba, az sem teszi tönkre. 1 óra csapkodás, mire lejött róla, de most van egy jó kis fegyóm.😊
meg a faszt 😄 megvan a ring amúgyis ez volt a lényeg xd bár nem észlelek változást de a tudat jó hogy megvan.xd
Most resetteld le és csináld előröl!! 😄D
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Gratu! 😊 Jó tudni, hogy nem respawnol a másik. Így egy apró fokkal jobban hangzik. 😄
SIKERÜLT 😄 sírok.sikerült nagynehezen leverem az egyiket.meghaltam utána persze healés miatt.de utána már csak egy jött .megérte szarakodni vele dögöljenek meg 😄
nempróbáltam még.de láttam videókat hogy szépen sebez😊 az a baj ide semmi se jó. a meele a leggyorsabb.lövöldözni nincs idő odaérnek mire tolnád.meg ez a curse lövés ezzel nem lehet mit kezdeni 😊
hagydacsába. Íjpuska/íjász buildről mi a véleményed?
egyszerűen amúgy azért nem lehet ezt a szart.mert amikor jó vagy,elkezdi lőni a curset-na most azt mi az anyám picsájával védjem?gurulás szart se ér ellene .utána meg már baszhatom időm nincs healni,mert egyből leütnek. ha nem healek a jön a másik is a curse lövéssel és halok.
mivel már sokadik végigjátszáson vagyok túl elég jól ismerem 😄 de ez ez most nagyon szivat.ah nagyon idegel hgoy nemsikerül
Plusz megint felraktam egyik nap és Gedosato-val 4k felbontásról downsampling. Egy íjpuskás karaktert csináltam, ami eddig nagyon hangulatos, de kíváncsi leszek mennyire effektív. Lehet, hogy két ilyet kéne beszerezni és úgy sorozni a népet.
azért az túlzás, hogy röhögve. Ha már ismered a bosst akkor igen, de meghalsz vagy 10x mire meglesz, főleg ha nem a ballistával ölöd meg.
hát nekem is kb olyan volt kivéve a szivar xd de ez azért már más egyel röhögve elbíruk a játék elején is.de ez azért túlzás és lőnek 2 félét is .ebből az egyik kikerülhető de ennyi.amúgy ez a lomha ivászat is felkúr nagyon mire iszok a terem másik végéből is odaérnek.mikor igyak?istenem
Emlékszem amikor először találkoztam vele még a tetőn, úgy lekaszált hogy kiesett a szivar is a számból. 😄D
hát sajnos nem enyhén.szénné szopatja az embert.vicc .egy ideig még idegelem magam rajta.de lassan leszarom én is
én is hagytam őket, mert nem éri meg. Összességében szerintem jól be van lőve a játék, de az az egy ami enyhén unfair
de folyamatosan bazdmeg.nem ezt kéne nerfelni?dehogynem minden mást szarrá nerfeltek ez a két fasszopó meg itt élvezkedik az emberen.felhúz nagyon
egyszerűen egy unfair buzi szarság az egész.még türelemmel és sok ügyességgel meglenne.de lövik azt a szájbakurt curse-t akkor hogy? azelől tényleg nem lehet kitérni háromnegyed életed lemegy ha szerencsés vagy.azzal a nagy bunkó gecivel majdnem sikerült megölnöm az egyiket már persze meghalok.de minmdig ez miatt.mert elkezd a másik lövöldözni na most?komolyan már annyira felbasz.én vagyok ekkora szar hogy nem sikerül?itt mindenki más megölte őket ?
Hagyd a fenébe, azt már tényleg csak a hab a tortán és nincs értelme, csak ha mazoista vagy. De akkor is fáklyával öld meg őket ! 😄
😊 <#nezze>#nezze> séta a parkban.
én azt értem de ez annyira unfair harc igazából mivel 2 van esélyed nincs életet tölteni max 1-2x de ha közben megcsapnak mit sem ért az egész.a climaxal próbáltam szét lőni az egyiket de nem megy semmi más mágiával sem.meelee-ben meg hát röhejes,néztem videót amúgy úgy lehet csinálni hogy folyamatosan le parryzed mindkettőt.párszor sikerül de végig nem szóval baszhatom 😊 igazából 1 szaros gyűrű ennyit nem ér meg hogy csak szopjak folyamatosan mondom többet haltam meg ezeknél mint egész játék alatt + dlc-k minden elsőre sikerült 1-2 boss volt ami nem az is a dlc-s akkor most minek vergődjek itt?😊 inkább nem foglalkozom vele de ez mocskos szar dolog az biztos.
Nos, igen. Az utolsó frissítést nem tettem fel és még a régi játékkal nyomulok. Nekem simán ment ez a trükk és hidd el boldog voltam, hogy ez a kis bug benne volt. Egyébként is utálom a Pursuert. Aki nem érti miért, az kapcsolja ki a gurulás gombot és úgy küzdjön meg vele.
Én azt mondom, ne mérgelődj, mert az új játék -és később a még újabb- erről szól: minél többet szívni. Hisz ez a végcél. Amikor már csak szívsz és minden szökőévben örülsz néhány másodpercet, akkor kijelentheted: itt a DS kánaán. Úgyhogy, kapd derékon! Hisz ezért fizettél...vagy nem?😄
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.04.22. 06:28:37
Én azt mondom, ne mérgelődj, mert az új játék -és később a még újabb- erről szól: minél többet szívni. Hisz ez a végcél. Amikor már csak szívsz és minden szökőévben örülsz néhány másodpercet, akkor kijelentheted: itt a DS kánaán. Úgyhogy, kapd derékon! Hisz ezért fizettél...vagy nem?😄
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.04.22. 06:28:37
kipróbáltam rajta a climaxot képes voltam végigverni darklurkert és mindent. 1600-as sebzés :"DDD 200k lélekkel vicc az egész .nemtok mit mondani.gratulálok ehhez
ja bocs ez már kilett szedve az új verzióbol lekell szopni mindkettőt egyszerre.kíváncsi lennék azért hányan csinálták meg és hanyadszorra.ez hatalmas köcsögség ez a harc
sőt mostmár azt csinálják az egyikhez beállok úgy ahogy mondtad levan fagyva a nyomorék szar állat a túlsó rám ront addig elkezdene a másik felszúrni ami közelebb van de nins ideje a másik lerohan addigra.mi a fasz ez?
az a gond hogy teljesen úgy csináltam .sőt videót is néztem.és nálam ugyanúgy ott maradt a faszfej megvárta még lerakott a másik és ő is nekem rontott újra.akkor most?ng+ra van rakva bonfire-val az új final boss miatt.de úgytudom csak ezen a szinten van amúgyis ez a 2 köcsög
Mennyit számít a rutin <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2015.04.21. 19:33:48
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2015.04.21. 19:33:48
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csináld úgy, hogy bemész és olyan 2-3 méterre megállsz az egyik megjelenővel szemben. Az alakot ölt és Neked ront. Több mint valószínű, hogy curse-ös kardal felnyársal és felemel, de nem baj, mert addig a másik -aki közben odaért- nem talál és kilép a játékból. Így egyedül maradsz azzal, aki felemelt. Őt megölöd, majd visszamész a bonefire-hoz és leülsz. Aztán rögtön vissza a terembe és az, amelyik kilépett a játékból -mert nem talált-, most megjelenik, de egyedül. Őt is levered és annyi.😊
Sok sikert!
Sok sikert!
van egy véleményem a dupla pursueres harcról a trónteremben leszophatja magát a za buzi aki kitalálta.egész játék alatt nem haltam meg ennyiszer mint itt és nem megy.félig tudom lebaszni az egyik életét.nagyszerű.dögöljön meg ott az a szar annyira nem kell a fasz geci gyűrű
aha akkor jól gondoltam.hát .egyszerre nem fog menni de nem is baj 😄 kösz.amúgy most csináltam én is ezt shrine of amanás dolgot 3 csajt kell megmenteni nem?végül lehet beszélni az utolsóval az említett ajtó mögött az utolsó bonfire után.viszont nemtom itt lehet gyónni?vagy mi értelme?😊
Mindegy mit válaszolsz neki. Nekem nem-re is,igen-re is megjelent végül. 4 primal bonfire meggyújtása, Vendrick megölése, 3-szor kell beszélned Scholar-al (Undead Crypt,The Gultch,Dragob Shrine) Nashandra után meg kell jelenjen.
Ha már korábban megölted Nashandrát, akkor valóban kell egy Bonfire Ascetic, de akkor viszont készülhetsz egy hármas Boss harcra (Throne Defender/Watcher,Nashandra,Aldia). 😊
Ha már korábban megölted Nashandrát, akkor valóban kell egy Bonfire Ascetic, de akkor viszont készülhetsz egy hármas Boss harcra (Throne Defender/Watcher,Nashandra,Aldia). 😊
Basszus, ez az életben nem jutott volna eszembe. Manapság mindig emberi alakban járkálok. Annyi Effigy-em van, hogy ki kellett raknom belőle a ládámba, hogy feltudjak szedni. Most meg kell öletnem magam ahhoz, hogy betudjak menni? Még ilyen butaságot!😊
közben megcsináltam az összes koronás dolgot és az áldást is megkaptam aldia és felütötte a fejét 3x végig yes-t válaszotam neki viszont nem jelent meg a trónnál.gondolom ha elsütök egy bonfire asceticet akkor harcolhatnék vele igen?😄 dragon shrine?talán ez a neve ott jelent meg utoljára mondta hogy seek the throne bla bla.jól csináltam?
Ja és a lényeget elfelejtettem: szabadítsd ki a kastély emeletében a ketrecben lévő hölgyeményt és a 3 másikat (Milfanito) is. 😊
Ne legyél emberi alakban. Ha Hollow vagy símán kinyílik. 😊
Egy kis segítség kellene: végig mentem Shrine of Amana-án és mielőtt at Undead kriptába mennék, jobbra még el kell menni ahol van az utolsó bonefire. Majd ott fel a lépcsőn és egy ajtó van, ahol ellehet menni még egy csajhoz beszélni. De ez az ajtó nem nyílik ki valamiért. Amikor először mentem, akkor simán kinyílt, most nem. És azt hiszem kulcs sem kell hozzá. Mi kell, hogy kinyíljon?
Resplendent Life+ Ring Of regeneration+ Lingering Dragoncrest ring + Ivory King Crown= gyors HP regenerálás. 😉
Vendricknél ez sem segít, de szvsz ő a játék legkönnyebb bossa. Ha mögötte vagy végig és körözöl meg sem tud csapni. 😊
Még mindíg Raime (Fume Knight) veri le a legnagyobb arányban az emberi játékosokat az online statisztika szerint. Brutális győzelmi aránya van.Tekintélyt parancsoló főellenség. Most épp egy Raime builden "dolgozom", de a Majestic "Artorias" Greatswordot tervezem majd vele használni a normál Fume Sworddal. Ez utóbbi úgyis jól skálázódik Dark-al, úgyhogy lehet powerstance-be nyomni, a kettőt, remélem szépeket fogok vele majd sebezni (esetleg hozzácsapok majd még egy Bow Of Wantot,úgysem tervezek varázsolni). SZVSZ ő a játék legokosabb és persze legtaktikusabb boss-a. Veszélyesebb mint Alonne, vagy bármelyik másik a DSII-ben.
Az első részben talán csak Black Dragon Kalameeth volt csak ennyire szívatós, meg Artorias is az elsőre, de őt ki lehetett könnyen taktikázni ... egy pár halál után. 😊
Az első részben talán csak Black Dragon Kalameeth volt csak ennyire szívatós, meg Artorias is az elsőre, de őt ki lehetett könnyen taktikázni ... egy pár halál után. 😊
Tehát: INT: 99, FAITH: 99. HP regenerálás csak akkor volna jó, ha intenzíven regenerál, mert a lassú nem sokat ér harc közben, mikor leütnek rólam 6-700-at. A király, ki a koronát áldja, ha verekszünk, 1500 körüli egy ütése...szóval: jó-jó, de ez a reg. csak jelképes.😊
fu te hallod én a fume knightot de utálom 😄 elsőre lement pajzs nélkül vittem ugye végig az egész játékot most először,és ugye őt is úgy vertem le,máskor nem ment scak nemtom hányszor próbáltam és úgy és pajzsal 😄 most azért szépen elkalapáltam de nehéz volt xd de nem kívánom újra hehe 😄
A Hollow skin király, de egyszerűbb ha felrakod valamelyik koronát ha Vendrickhez elvitted mind a 4-et, hisz nemcsak az átoktól védenek majd, hanem mindegyik ad még valamilyen bónuszt is (HP regenerálás, vagy INT,FAITH növelés). Összeségében praktikusabbak.
Valóban lehetetett volna még valami nagy durr a végére, de végülis megkaptuk opcionális final bossnak Aldiát. Az is valami, igaz nem egy erős ellenfél. Jobb lett volna ha a 4 korona elvisz még valahova, ahol vár egy minimum Fume Knight kaliberű csata ránk. Na mindegy. 😊
Szvsz, ezt meglehetett volna jobban is oldani. Amikor megvan a négy királyi tökfedő, akkor valamelyik NPC egyesítette volna és valami nagyon klassz tulajdonságokkal ruházhatta volna fel. Legalábbis ennél valamivel hasznosabbal. Ott van Pl. a Hollow skin. Semmi nagy dolog, de a curse nem fog rajtad. De ennek megszerzése hol van a négy koronához képest...bocs!😊
lol hát én ezt nem is tudtam .az szép :o köszi talán egyszer megcsinálom ha lesz elég lelkierőm ^^
Ha megölöd Vendricket, elmész Shrine Of Amanában a vízzel borított hosszú hidhoz (2. tábortűz után van), aminek a túloldalán van egy lezárt ajtó. Azt csak Vendrick megölése után tudod kinyitni. Mögötte ott találod a lelkét, plusz ugyanott nem messze egy vasládát, benne a vértjével és a koronájával. Ha megszerezted a másik három koronát is a DLC-k bossaitól, akkor tipli vissza Undead Cryptbe és bemész az emlékeibe az Ashen Mist Heart-al. Utána megkapod Vendrick áldását, tehát immunissá válsz az átokra, ha a 4 korona bármelyikét ezután felrakod magadra. Utána nem fogsz átkozódni pld. Shaded Woodsban sem. Ennyi. 😊
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.16. 18:20:20
4 korona?igazából furcsáltam mindig is hogy volt a 3 korona és ez de mégsem történt semmi hol kellett ezt használni?vagy most miről beszélsz?milyen átok és hogy töröm meg az átkot?😊
Én akkor szoktam levágni, ha a King's Ultra greatswordre gyúrok (STR bulidhez az egyik legjobb fegyver). Bár szerencsétlennek inkább megváltás ha levágod, mintsem agyatlan zombiként keringjen egy kriptában. Az egyik Achievmenthez amúgy is meg kell legalább egyszer ölnöd, plusz csak így kapod meg az áldását és a 4. koronát amivel megtörheted az átkot.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.16. 16:27:03