Dark Souls II
  • LeonSKennedy
    Én játszottam volna, de rajtam kívülálló okok játszottak közre. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kórházban voltam, megműtöttek. Nem vicc. :(

Viszont most újfent nekivágtam, gondoltam építek egy 150-es metát ,de rá kellett jönnöm, hogy marha nehéz megállni 150-nél és egy valóban használható karit összedobni akivel a DLC-ket is végig lehet tolni ,így feljebb raktam 175-re az elérendő szintlimitet, a Soul Memoryt meg megpróbálom 3 millió alatt tartani, ott még viszonylag sok casual gamer van akikkel jókat lehet co-opban szórakozni. :)

Életemben először ki akartam próbálni magam lándzsával bár még elég gyatrán megy a kitérés, lévén nem használok egyáltalán pajzsot, viszont rátaláltam a játék általam eddig méltánytalanul elhanyagolt, egyik legjobb Boss soul fegyverére, a Yorgh's Spear nevű csodára. :)

Gyakorolnom bőven kell még a mozgáskombinációit, de a fegyver minden várakozást felülmúl. 30-as STR és 25-ös DEX alapértékek mellett (Lightning fúzió bejátszik a Faith alap miatt), Sunlight Blade-el karöltve kétkezes támadáskor 1500 feletti sebzést is el lehet érni az erősebb támadásával. Gondoltam demonstrálom Heides Tower Of Flame-ben egy kis mászkálással és csapkodással. :)