8811
Dark Souls II
-
1kezdő #8410 Bár még nem sokat haladtam az új és roppantul megnehezített /:)/ DS2-ben, ennek ellenére, nekem az a véleményem, hogy azoknak, akik nem rohannak mint a megveszekedett fene, hanem fontolva haladnak, nemhogy nehezebb, de könnyebb lett. Miért? Mert, az újonnan betett mobok, extra souls-hoz juttatják a fejlődésben levő hősöket.:)
De ha valakinek más lenne az érvelése, vagy véleménye, azt szívesen meghallgatnám.:) -
1kezdő #8409 Szóval Havel's. Hát, én is abban rohangászok, de ezt a madarat egyedül vertem le és második nekifutásra. Elsőre azért nem ment, mert valóban, elkoptatja a kardot és mire előkerestem a másikat, addigra csicsika.:) Másodjára tartalékkal mentem be és le is vertem.
Persze, ha mágiával sebző boss-hoz indulok, akkor olyan ruha a divatos, ami ezt jobban semlegesíti.:)
Csapatnál -ha boss ellen vonul- az a jó, ha van egy, esetleg kettő tank és a háttérben egy erős vari. Ha lusta vagyok -és sokszor vagyok:D-, akkor viszek egy tankot és lelövöm a boss-t. De volt NG+-ban, hogy egy (szaros) íjjász mentette meg az életem.:)
Ja! Jut eszembe: mivel én se tudom, hogy milyen irányba fejlesszek, ezért minden irányba megteszem.:) -
LeonSKennedy #8408 Hát a jó fegyver önmagában még kevés a sikerhez. Ma co-opoztam is ezzel a karimmal. Sajnos a házigazda nem vette ki tevékenyen a részét a harcból, ráadásul beidézett 2 NPC-t is, összesen négyen voltunk Sinh ellen.
Nem igazán tudom minek idéznek be egyszerre 3 segédet az emberek, ráadásul 2 gépit is, akik önmagukban használhatatlanok, hisz sokszor gyógyítani is "elfelejtik" magukat. Meg persze elfelejtik, hogy ezzel négyszeresére nő a boss védekezése és támadóereje is megnő. Sinh-nél ez csak azért gáz mert drasztikusan csökkenti a fegyvered élettartamát ha csépeled, jól látható, hogy a lándzsám majdnem kétszer is eltörik a küzdelem hevében (de még így is én sebzek a legnagyobbakat rajta). Persze végül győztünk, de sokkal könnyebb kevesen, taktikusan és persze ütő- és sebzőképes buildekkel. Na meg persze jó adag bátorsággal és csapatszellemmel a harcokhoz. :)
Sok játékoson azt veszem észre, hogy nem igazán tudják milyen irányban fejlesszenek, így nem tudják sokszor kihozni a karakterükből a legnagyobb potenciált támadásaik során. Kevés az ötletes build mostanság Mindenki Havelban és Dark Maskban rohangál, meg katanákkal kaszabol. Pedig annyiféle lehetőséggel kecsegtet(ne) ez a gamma... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már gyógyulófélben vagyok. Köszi. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.29. 13:57:39 -
1kezdő #8407 A jó fegyver, ha kellő erővel párosul, magabiztossá tesz. Ez elég világosan látszik a videóból. Én még csak 28 órája játszom ezzel és csak 82-es szinten vagyok. Imádok aprólékosan haladni. Most kiürítem No-man's Wharf-ot, de szó szerint.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem a műtét sikerült és gyógyulófélben vagy.:) -
LeonSKennedy #8406 Én játszottam volna, de rajtam kívülálló okok játszottak közre. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kórházban voltam, megműtöttek. Nem vicc. :(
Viszont most újfent nekivágtam, gondoltam építek egy 150-es metát ,de rá kellett jönnöm, hogy marha nehéz megállni 150-nél és egy valóban használható karit összedobni akivel a DLC-ket is végig lehet tolni ,így feljebb raktam 175-re az elérendő szintlimitet, a Soul Memoryt meg megpróbálom 3 millió alatt tartani, ott még viszonylag sok casual gamer van akikkel jókat lehet co-opban szórakozni. :)
Életemben először ki akartam próbálni magam lándzsával bár még elég gyatrán megy a kitérés, lévén nem használok egyáltalán pajzsot, viszont rátaláltam a játék általam eddig méltánytalanul elhanyagolt, egyik legjobb Boss soul fegyverére, a Yorgh's Spear nevű csodára. :)
Gyakorolnom bőven kell még a mozgáskombinációit, de a fegyver minden várakozást felülmúl. 30-as STR és 25-ös DEX alapértékek mellett (Lightning fúzió bejátszik a Faith alap miatt), Sunlight Blade-el karöltve kétkezes támadáskor 1500 feletti sebzést is el lehet érni az erősebb támadásával. Gondoltam demonstrálom Heides Tower Of Flame-ben egy kis mászkálással és csapkodással. :)
-
#8405 Utóbbi napokban nem igazán játszottam. Mese az szép volt. :D -
1kezdő #8404 Mivel már napok óta nem veszi a fáradságot senki, hogy írjon a játékról, ez két következtetésre ad nekem okot:
1, már senkit nem érdekel annyira ez a játék, hogy írjon róla.
2, annyira belefeledkezett mindenki a játékba, hogy még írni sincs ideje.
Akkor -ha megengeditek- írok én (jó)pár sort:
Talán van köztetek egy-két kissé idősebb játékos, aki még emlékezik az Indiana Jones kalandsorozatra. Ennek egyik epizódjában (Elveszett Frigyláda fosztogatói) van egy jelenet, amikor is Indiana kemény bunyóba keveredik több arab gyilkossal egy arab piac kellős közepén, minek eredményeként eléggé kifárad. Már úgy néz ki, hogy sikerült levernie őket, amikor -szinte a semmiből- előtűnik egy arab (izom)óriás, két iszonyat nagy handzsárral a kezében és velőtrázó ordítással, kezében -mint propellert- forgatva a kardokat, megindul Indiana felé. A filmnéző biztos benne, hogy hősünknek annyi, mert még kardok nélkül is megenné a kalandort. Indiana a melegtől, és az ezt megelőző bunyótól megfáradtan, enervált bosszúsággal veszi tudomásul, hogy nem hagyják pihenni.
Az arab ordítva közelít. Ekkor hősünk egy laza -már minden rosszba beletörődő hanyag- és flegma mozdulattal előhúzza colt-ját és....és lelövi az arab hústornyot.
Miért meséltem ezt el? Nos: hát én is belekóstoltam az új DS2-be.Van itt ez a sárkány Cathedral of Blue előtt. A következő stratégiát dolgoztam ki: 22-ig fejlesztettem a staminát, mert tudtam, hogy rohanni kell, hogy a sárkány tűzet fújó pofája alá jussak. Ezt úgy képzeltem el és persze valósítottam is meg, hogy kiirtottam szisztematikusan az őt vigyázó őröket. Már csak azért is, hogy a sárkányig jutva teljes erőben legyek és lehetőleg sértetlenül. Vittem volna egy NPC segítséget, akinek az lett volna a szerepe, hogy magára vonja a sárkány haragját, míg én levarázsolom. Nos, a terep tiszta volt a sárkányig. Gondoltam még az eksön előtt felmegyek és megnézem mikor vesz észre, azaz, honnan kell rohannom és meddig ér el a tüze. Az eredmény lehangoló, mert amint felértem a lépcső tetejére, azonnal észre vett és már okádta is a tüzet. Hál'Istennek, odáig -ahol álltam- nem ért el. Ekkor beugrott az Indiana Jones film. Elővettem a nyilat és lelőttem...sorry!:D -
#8403 értelek ,nemvettem am komolyan nyugi :)
én viszont arra jöttem rá nekem ez jobban fekszik ,első végigjátszások alatt én is pajzsoztam de már nembírok elbaszom akkor xd jobban sebződök mint így :D nekem könyebb.amúgy én nem használok controllert(kéziirányítót) billenytűzet egér only :) ng+-t csak folytatom most za összes npc küldetést megcsinálom. -
1kezdő #8402 Ó! Egy pillanatig se vedd komolyan, ha ilyeneket írogatok, hogy lvl, meg hp. mennyiségem. Teljesen lényegtelen, nekem legalábbis az. Csak ugrattalak.:) Muszáj voltam megerősítenem magam, mert én nem tudok ugrálgatni ide-oda, mint itt a legtöbben a kézi irányítójukkal, amit szinte ilyen játékra terveztek. Ez, amit látsz nálam, azaz, a magas szint, az a kitartás és munkabírás megnyilvánulása.
Sokan inkább meghalnának, de ezt nem vállalnák. A mai trend inkább a gyorsan elért eredményekben manifesztálódik. Ha nem megy gyorsan, akkor inkább nem is kezdenek bele, vagy hamar ott hagyják. Amikor már-már egy millió kell egy szintlépéséhez, akkor meg kell dolgozni érte. Kivéve a PvP, mert a legjobb tudásom szerint ott összelehet rabolni, ha ügyes vagy. De én OFF.line vagyok kezdés óta. Nem rabolok és nem adok. Amim van, én hoztam össze, de mint írtam: lényegtelen, vagy csak nekem lényeges.:)
A másik: azt írod, hogy: "sose játszottad még végig pajzs nélkül?:) sokkal könyebb szerintem".
Én erre azt írom: sose játszottad végig, hogy egyszer sem gurultál el semmilyen irányba, azaz, gördülés nélkül? Sokkal nehezebb szerintem.:) -
#8401 bastard sword + drangleic sword stance-ben. Enyhén odaver mindenkit. Szépen haladok, tegnap kezdtem és már lvl 56. Régi emlékek sokat segítenek -
#8400 Kinek mi. :) -
#8399 bocs :D gratula a szintedhez tényleg nem semmi ^^ -
#8398 sose játszottad még végig pajzs nélkül?:) sokkal könyebb szerintem. -
#8397 Egyelőre a bossfightokhoz használok pajzsot, de a plebet már nem úgy ütöm. -
1kezdő #8396 a "kétfegyveres felállás" és bármely fegyveres felállás, szerintem -bár csak kezdő vagyok- attól függ, hogy milyen a kialakult helyzet, illetve, Te milyen játékerőt képviselsz. Ha jó és gyors a helyzet felismerésed és kiválóan tudod irányítani a karaktered, szinte mindegy, hogy milyen fegyverzettel nyomulsz, De ha valamelyik tulajdonság hiányzik, vagy mindegyik elég gyenge, akkor mindig a helyzettől függő fegyvert kell választanod. Ezt illetően elég gazdag a fegyvertár. Én, ez utóbbiak közé tartozom. Ezért -mivel már ismerem, hogy mi következik- olyan fegyvert választok, ami a lehető legkönnyebbé teszi a dolgom. Ez is ékesen bizonyítja, hogy milyen elfajzott, nem tőről pattant DS-es vagyok. Mivel nem vagyok a legügyesebb és nincs speckó felszerelésem a játékirányítást illetően, ezért, ezen hiányosságokat taktikai előnyökkel helyettesítem, minden lelkifurdalás nélkül.
Amit a kisfilmben látsz, csak reklám. Mert a két a két Smelter kard nagyon látványos és elég nagy ütőerőt képvisel, de ezekkel szemben kissé lassú, nem biztosít védelmet és rohadt gyorsan lemegy a durabilitije.
Tegyük fel: benn vagy a bossnál és már meggyengítetted valamely más fegyóval, de még mindig mozog a beste. Ekkor beélesíted a Smeltereket és befejezed a boss agóniáját, egy pár dupla dinamittal.
Példának hozom eme harcot, ahol Smelterrel kezd, de világos, hogy önmagában nem elég. Majd mikor lezsibbasztotta a boss-t, ezzel fejezi be.
-
#8395 Nekem ez a két fegyveres felállás nagyon nem megy, sentinelek ledarálnak kutyakajának. -
1kezdő #8394 Ma aprókat tévedsz. Először a hp.-t illetően, most meg a lvl-ben,
Akkor nézzük a helyest:
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.24. 18:12:08 -
#8393 igazad van neked több.és hát ja nem is kell .félnél többet úgyse vesznek le a bossok most belenéztem ng+ba és ennyi volt a max.1 flask adaggal végigmegyek több bosson is mondjuk én most így unom.már vagy 5x végigjátszottam.meg 2x az egész dlc-ket.most jó volt újra beleélni magam 60órát eljátszogattam ezzel az új verzióval de már nincs kihívás.nincs mit csinálnom csak megyek újra és újra én annyira nem élvezem de a 701levelhez neked nagy grat :) -
1kezdő #8392 Hogy több a hp-d?:) Nos! Szerinted a max-nál van több? Ha a gyűrűt felveszem, akkor 3060 a hp-m. De minek, ha ez amit a filmen látsz is elég? Inkább beteszek valami más kiegészítőt. Pl: castolás gyorsítót, vagy ha valami extra sebzést is tesz rám, akkor az ellen. Gyakran használom a Benaful Bird ringet, a stamina kímélése céljából, mivel nem gurulgatok és ezért gyakran csattan a pajzson a boss ütése.
Ha nem is olyan jó már a varázslatok teljesítménye, mint a régebbi verziókban, de a Soul Crystal Spear és a Soul Geyser még elég hatásos. Főleg, ha az utóbbit belerobbantod a boss arcába, mint én most a Darklurker arcába. Mindig azzal jönnek, hogy a varinak nem kell közelébe menni a boss-nak, csak távolról lövöldözik. Na, én oda mentem mellé közvetlen és ott varázsoltam le. Jó kaptam rendesen ez miatt, de én bírtam tovább.:) -
#8391 Ez a játék erről szól, ismétlések sorozata utáni tanulás, hogy tökéletesen menjen. Kezdésnek amíg annyira nem ismeri az ember a játékot, szerintem nagyon biztonságos a Faith + ütősparaszt kombó, mert még healed is van pluszban. -
#8390 nemtudom.megtanultam jókor időzíteni a gurulást.nagy ritkán találnak el bossok :D -
#8389 Annál biztonságosabb :) -
#8388 nemtudom,nem érzem jobbnak mint a kardomat :D nem cserélném le
-
#8387 Faithből a villám dobálás szerintem nagyon jó itt is. -
#8386 nekem több hp-m van .2800 :D viszont a staminám sokkal kevesebb. a hp és a strengt van nekem kimaxolva.mágiát nem használok.borzasztó szar lett ebben az új verzióban nem érzek rá.azzal amivel még te játszol abban nagyon szerettem a hexeket:) és a faith alapúakat. -
1kezdő #8385 Szerintem azok a szabályok, amik kinn a terepen érvényesek, benn a boss-nál már nem. Észre vettem, hogy Pl. a castolási sebesség is elég rendesen lejjebb van véve a boss harcoknál. Egy pici -alig észrevehetően- mindent lassabban tudsz csinálni. -
#8384 Az durca, nem kis állóképesség kellhet ehhez. -
#8383 hát ezen én is csodálkoztam.mondjuk nem az hogy nem ért semmit.mert véglegesen nem lett kevesebb a hp viszont fogyott folyamatosan a csíkból.:D -
1kezdő #8382 NG+ letudva, jöhet az NG++.:) Az volt a meglepetés számomra, hogy a Hollow skin semmit nem ért Nashandránál. Mintha nem is lett volna rajtam.
Final: -
#8381 -
sirdond #8380 én meg most katana-kkal nyomulok ek. kár hogy csak viszonylag későn lehet találni -
#8379 Ez nagyon durva :D -
1kezdő #8378 Általában pajzzsal megyek és most, hogy nem volt nálam, furcsa volt és ez látszik is a mozgásomon. De azért jól látható, hogy milyen brutál a két Smelter.:)
-
#8377 Lehet kipróbálom majd, mert tetszik a dupla kardos karakter gondolata, de egyelőre kb MINDENT kellene játszani. :D -
1kezdő #8376 Nagyon brutál! +4 -es Smelter a bal kézben, a jobb-ban +4-es Aged Smelter és a függőleges speckó ütés valami brutális. NG+-on a Heide's Tower-ben az óriás katonákat egyetlen ütéssel verem.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.23. 17:13:21 -
1kezdő #8375 OK! Megvan. Ugyanúgy hosszú N-gomb, majd dupla bal klikk és üti a függőleges speckó ütést. Köszi az N gomb megoldást.:) -
1kezdő #8374 Kipróbáltam: mindkét kézben kard, hosszú N-gomb után a bal klikk-re mindkettő karddal üt oldalra. Újabb bal klikk és oda-vissza folytatja a kétkardos ütést. DE! Azt esetleg tudod, hogy üt függőlegesen két kardal egyszerre? -
#8373 asszem hosszan kell az N-t nyomni -
1kezdő #8372 Tudja valaki, hogy PC-n miként lehet egyszerre ütni mindkét kardal? -
#8371 értelek.nekem is lényegében az a fontos hogy fun és jól nézzen ki nekem.de ugye nem mindegy mihez mi kell az elején :D strengt és dex is kell ahhoz.bastardhoz meg csak strengt ugye :D mágus karit is szeretem de így itt el van baszva rendesen így nem jön be már.