Dark Souls II
-
1kezdő #8402 Ó! Egy pillanatig se vedd komolyan, ha ilyeneket írogatok, hogy lvl, meg hp. mennyiségem. Teljesen lényegtelen, nekem legalábbis az. Csak ugrattalak.:) Muszáj voltam megerősítenem magam, mert én nem tudok ugrálgatni ide-oda, mint itt a legtöbben a kézi irányítójukkal, amit szinte ilyen játékra terveztek. Ez, amit látsz nálam, azaz, a magas szint, az a kitartás és munkabírás megnyilvánulása.
Sokan inkább meghalnának, de ezt nem vállalnák. A mai trend inkább a gyorsan elért eredményekben manifesztálódik. Ha nem megy gyorsan, akkor inkább nem is kezdenek bele, vagy hamar ott hagyják. Amikor már-már egy millió kell egy szintlépéséhez, akkor meg kell dolgozni érte. Kivéve a PvP, mert a legjobb tudásom szerint ott összelehet rabolni, ha ügyes vagy. De én OFF.line vagyok kezdés óta. Nem rabolok és nem adok. Amim van, én hoztam össze, de mint írtam: lényegtelen, vagy csak nekem lényeges.:)
A másik: azt írod, hogy: "sose játszottad még végig pajzs nélkül?:) sokkal könyebb szerintem".
Én erre azt írom: sose játszottad végig, hogy egyszer sem gurultál el semmilyen irányba, azaz, gördülés nélkül? Sokkal nehezebb szerintem.:)