Dark Souls II
  • 1kezdő
    a "kétfegyveres felállás" és bármely fegyveres felállás, szerintem -bár csak kezdő vagyok- attól függ, hogy milyen a kialakult helyzet, illetve, Te milyen játékerőt képviselsz. Ha jó és gyors a helyzet felismerésed és kiválóan tudod irányítani a karaktered, szinte mindegy, hogy milyen fegyverzettel nyomulsz, De ha valamelyik tulajdonság hiányzik, vagy mindegyik elég gyenge, akkor mindig a helyzettől függő fegyvert kell választanod. Ezt illetően elég gazdag a fegyvertár. Én, ez utóbbiak közé tartozom. Ezért -mivel már ismerem, hogy mi következik- olyan fegyvert választok, ami a lehető legkönnyebbé teszi a dolgom. Ez is ékesen bizonyítja, hogy milyen elfajzott, nem tőről pattant DS-es vagyok. Mivel nem vagyok a legügyesebb és nincs speckó felszerelésem a játékirányítást illetően, ezért, ezen hiányosságokat taktikai előnyökkel helyettesítem, minden lelkifurdalás nélkül.

Amit a kisfilmben látsz, csak reklám. Mert a két a két Smelter kard nagyon látványos és elég nagy ütőerőt képvisel, de ezekkel szemben kissé lassú, nem biztosít védelmet és rohadt gyorsan lemegy a durabilitije.
    Tegyük fel: benn vagy a bossnál és már meggyengítetted valamely más fegyóval, de még mindig mozog a beste. Ekkor beélesíted a Smeltereket és befejezed a boss agóniáját, egy pár dupla dinamittal.

Példának hozom eme harcot, ahol Smelterrel kezd, de világos, hogy önmagában nem elég. Majd mikor lezsibbasztotta a boss-t, ezzel fejezi be.