Dark Souls II
-
LeonSKennedy #8254 Én háromszor uninstalláltam le, úgy felba**ott agyilag. :) Aztán csak addig birizgált , míg újra neki nem kezdtem. Igazából Mi felejtettük el az évek alatt, hogy mi a kitartás és a türelem. Sorra jönnek a vizuális csodák, de igazi jutalom ,azaz a győzelem íze és a kihívás nem sokban van ill. maradt meg. Ma már sokaknak elég csak a szép grafika, meg a jó esetben 8-10 órás játékidő egy átlagos játéknál.
A DS pont ezekkel a trendekkel szakított és adott nekünk egy szép nagy virtuális pofont. Visszaidézte a régi idők játékainak kihívási faktorát, mindezt persze modernebb köntösben. Itt valóban a játékot élvezed és nem a grafikában gyönyörködsz (ami valljuk meg nem egy Dragon Age 3, vagy egy Watch Dogs szint). Hozzá kell edződni, vagy marad a köpködés és az utálat, amit pont emiatt kap/kapott, sok olyan játékostól, aki a gyors sikerélmény reményében ült le elé. Ez nem az a gamma. Itt ha nem tanulja meg a player tisztelni az ellenfeleit könnyen visszaküldik a legutóbbi bonfirehöz ...aztán meg újra. A játék kegyetlen...de sohasem igazságtalan. A hibáidból meg csak tanulsz és folyamatosan fejlődsz.
Ha hagyod , hogy magával ragadjon ez a világ és igazán elmélyülsz benne rájössz, hogy mind harcrendszerében, mind a fejlődési lehetőségekben és a haldokló világ mozikdarabkákból összerakható történéseiben óriási érték és mélység lapul. Letenni ezután szinte lehetetlen.... :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.10. 07:51:26