Dark Souls II
  • 1kezdő
    Az én tudás szintemet ez a játék a kezdetekkor, messze meghaladta. Sajna, nem vagyok polip ujjakkal megáldott kéz virtuóz. De mivel úgy harangozták be eme játékot, hogy "HÚ, meg ajjaj, de nehéz", ezért kipróbáltam. Ez volt az igazi probléma, mert nem kellett volna. Megfertőzött, de alaposan. Sokat javult a nullához képest az irányítási képességem és most már nem vagyok a béka segge alatt.
    Most egy vonással felette. A fertőzés oka: kihívás, amit a játék tartalmaz. Meg kell oldani, oszt annyi. Végig nyomtam az alapjátékot, van amit NG+-ban. Most a harmadik DLC-t gyűröm, ő meg engem.:)

A legújabb játék nehezebb, mint az első, amit úgyis felfoghatunk, hogy NG+ valahányas. Elképzelhető, hogy felteszem és én is megpróbálom, de ha beleütközöm, valami számomra megoldhatatlanba, akkor delete. Ami nem gond, mert ott az alapverzió, ha elvonási tüneteim lennének, nem beszélve a sok új, másfajta játékról, ami itt figyel már egy ideje a vinyón. De hogy mikor állok nekik, nem tudom, mert egy ideig nem bírom abbafejezni a DS2-öt.

Néha úgy érzem, hogy rá kellett volna írnia a DS2 készítőinek a borítóra, hogy: "ki ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!".:)