Dark Souls II
-
LeonSKennedy #8128 Ott a Co-Op rész is ne felejtsd el, nem csak a PvP-ről szól az Online. ;) Én pld nem is szoktam invadelgetni, csak SunBroként létezem Online.
A PvP annyiból jó, hogy nagyon sokat tudsz másoktól tanulni. A cheatereket leszámítva (és nem belőlük teng túl a DS online közösség hálisten) azért a legtöbb ellenfél tisztességesen áll a dolgokhoz. Ott meg aztán lehet akár 10-15 szinttel is magasabb karaktere,meg fullos páncélja a támadónak, ha érzékeny a mérgezésre vagy valamelyik elementálra. Igazából szvsz ott nyer értelmet a Lost Bastille beli kovácsmester fúziós szolgáltatása.
Érdemes csinálni egy alacsony szintű karit (LV 150, a Soul memoryt meg 2 milla alá belőni), mert jó sok főellenségharcnál elkél a segítség másoknak. Tegnap a Raime és Alonne féle bossharcokkal időztem el, másokkal harcolva. Azok jó kis harcok fejlesztik a gurulási, hárítási képességet.
Azért nem nagyon szoktam feljebb tornászni a kariszintet, mert annyit nem fejlődök mint amennyi pontot beleölök. A VGR pld 30-40 fölött már irreveláns, lévén a bossok fél pillanat alatt legyalulnak (még úgyis ha rajtad van a Life Ring meg a Dragon Ring), ha az ember rosszul tér ki és game over... A páncélokkal is így vagyok. Régebben még full Havel Armor alatt sem vettem észre hogy sokkal tovább bírnám egy komolyabb főellenség harc idején, így mostanság inkább a könnyebb hexer, vagy varázslóruhákat választom: inkább gyors legyek, mint lomha mikor fontos a gyorsaság. Az erősebb mágiák pontkövetelményét meg inkább skeptic spice-al lejjebb tolom és nem kell annyi pontot ölnöm oda sem.
Egyszer én is elindítok azért egy offline karit, szeretném kiakasztani azt a számlálót. Csak félek sok idő, mire Terminátorrá válhatok. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.03.30. 12:36:39