Dark Souls II
-
1kezdő #8116 Ez is világosan bizonyítja, hogy mindig becsületesen érdemes hozzáállni.:D
A jutalom, hogy olcsóbban vásárolhatsz, ha mindent megvettél, amit elakartak adni számodra.
Ebből a felsorolásból nekem az i7 proci már megvan. A többit az ÚR-ra hagyom...majd csak megsegít a többivel:)
Aprpó DS2: Örömmel jelentem, hogy végig mentem a sima alapjátékon. Tudom, most mosolyt csaltam sokak orcájára. Legalábbis azokéra, akik már századszor is végig vitték. Kb.1500 óra játékidőnél tartok. Egyetlen kari és közel vagyok a 700 lvl-hez. Végig OFF-line játszottam! Meg is lenne, de egy rosszul időzített áramkimaradás háromnapi játékot tüntetett el. Még szerencse -mert nem volt mentésem-, hogy a Windows visszaállítással legalább a load-ot megmentettem. Nem lépek NG+-ra, hanem felteszem az első DLC-t és ha végig vittem, jöhet sorba a többi. Ha lesz negyedik DLC, akkor jól időzítettem és sima NG-ben vihetem végig.
Ide teszem a legutóbbi szintlépésem. Kicsit lassan csinálom, mert épp mellettem ült egy ismerősöm és magyaráztam közben a játékról.