Dark Souls II
  • lammaer
    Kis ötletelés kéne, merre érdemes továbbfejlődni.

100-as szinten vagyok, egyelőre még csak harvest valleyben (szeretek soult farmolni na :) ) de nincs ötletem milyen statokra kéne tovább gyúrni.

Harcos kari érdekel (mágia max support), csak és kizárólag PVE, ennek megfelelően:

STR 32, Dex 22, Endurance 22, Adaptability 16
    Plusz kiegészítésként toltam az atunementbe meg a faithbe annyit hogy legyen 3 alap gyógyítás spellem, illetve raktam egy picit Vitalityre némi HP és terhelés növelés végett.

Van pár ötletem de nem tudom melyik lenne a legcélszerűbb:

A: tolom tovább az endurancét a stamina miatt, mert hát a közelharc alapja a stamina. Viszont azért nem szimpi, mert 20 felett már csak 1 staminát ad szintenként, ami a jelenlegi 120 stamina mellett olyan elhanyagolhatónak tűnik.

B: tolom tovább az STR-t meg az AGIt a több sebzésért. Jelenleg egy +5ös bastard sword / +3as halberd kombóval tolom, és úgy tűnik ez elég. Nemtom hogy ezeknél kell e nagyobnb STR/AGI igényű fegyver, az ultra greatswordökbnen csalódtam (DS1-ben odavoltam értük) tehát lehet hogy ezekkel tolom végig (upgradelve persze)

C: tolok némi pontot INTre meg ATTUNEMENT-re, hogy használhassam a kisebb támadó varázslatokat illetve support varázslatokat. Pl a soul arrowok szimpatikusak azért, mert most is használok pl crossbowt hogy aggrózzam a különféle mobokat, erre a célra akkor lehetnének a varázslatok és akkor nem kell lőszere költenem...

D: tolom fel a vitalityt hogy elérhessem páncélzatban a 50% alatti equip loadot a jobb mozgékonyság érdekében. Mondjuk alapvetően a tower shieldes hárításra alapozom a bunyót, ugrálni leginkább csak bossoknál szoktam ha nagyon muszáj (pl mert nem védhetőek a támadásaik), többnyire elég csak a keringés a mobok körül felemelt pajzzsal :)