Dark Souls II
-
Nah. Nagyjából értem mire akartok kilyukadni, de én most vagy nagyon elfejlesztettem a karakteremet, vagy csak nem játszottam eleget.
Jelenleg lvl 91-es vagyok: str, dex, adp, endurance 20 és 25 között van, egyedül a vita áll 12-őn. (ezért kevés az equip loadom)
Greatsword és egy nagypajzs kombó. 55% környékén szoktam állni CSAK a pajzzsal és a karddal.
Most megszereztem a Dull Embert, odaadtam a papónak és jelenleg azon agyalok, hogy mi a francot fejlesszek. A Greatsword kurva nagyot sebez, de lassú és nehéz. Más fegyver viszont a közelébe se ér a sebzést tekintve...a Zweihander párezer shard után olyan lesz mint az aktuális Greatswordom, de akkor meg kidobtam az összes kövemet azért, hogy 10 kilóval könyebb legyen a fegyverem (és semmi több).
Igazából arra jöttem rá, hogy varázsolni kéne...de most kezdem el érezni, hogy milyen kibaszott lassú is a fejlődés már. közel 10 ezer lélek egy szintlépés, és alig bírok összekaparni 20-30 ezret.
Meg kéne ölnöm a Royal Ratot a Rottent és a Smelter Demont. Akkor jobb kedvem lenne, de sajnos ez a három szarrakás még mindig kifog rajtam...smelter demon az élete 20%án valahogy mindig eltalál a lángoló szarjával és meghalok...ha nem próbáltam meg hússzor akkor egyszer sem. Kezdek tanácstalan lenni mert nem fejlődtem semmit 4-5 óra gameplay óta.