Dark Souls II
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Hülyén hangzik de elakadtam. Nem csak a végigjátszásban, de úgymond a játékban is. Sokmindent nem értek. Nézegetem a videókat és olyan cucca van némely embernek, és olyan kibaszott gyorsak páncélban, hogy még ha tízszer olyan gyors lennék meztelenül akkor se tudnék olyan gyorsan elgurulni egy ütés elől.

Nem értem hogy működik a farmolás. Jelenleg Black Gulch csodálatos vendégszeretetét élvezem és a Rotten című bossal szopok mert egyszerűen nem gyors a karakterem meztelenül se. Farmoltam Large Titanite shardokért a féreg szarokat, de 15 bonefire után 3 pocsolyából már csak egy pocsolyából ugranak fel. Korlátozott a szörnyek újrapopolása?

Iron Keep is kiesett, 20 óra játék után még mindig nem vittem tüzet a basztíjos kovácsnak. Most én vagy nagyon elmentem valami mellett, vagy nem tudom. Nézem a játék helyszíneit, az első 4-5-6 megvan, aztán 5 nincs meg és megint megvan 3. Annak a helyszínnek nem tudom a nevét, ahol ilyen törpök vannak, és valami baszott nagy mérgező patkányszerűséget kéne megölni, és minden tele van kövekkel nyitható rejtett ajtókkal.

Bocsánat, hogy laikusként írkálok de majdnem 5 nap kiesett a játékból és ez mégjobban rátesz arra, hogy totál el vagyok tévedve. Nem tudom merre induljak el..