Dark Souls II
  • Mr_no_NaMe
    Igen igen!

Az elsőnek megvolt az az egyedi sötét depis varázsa amit nagyon sok játékban megpróbáltak átadni a játékosnak, de amondó vagyok hogy a DS készítőinek sikerült ez nagyon hosszú idő után elsőre. Egyedül vagy abban a kurva nagy "halott" világban és át is átérzed. Legalább is nekem nagyon át tudta adni a hatalmos halott táj, és az npck sötét, lassú és nyomott beszédstílusa. Borzongok tőle.

Főleg az egyben, amikor fingod nem volt hogy mit-hogy és merre. A bossoknál akaratlanul is felvisítottam, hogy ÚÚÚÚÚÚ meg AAAA BAZZ mekkora drabál állatok ezek :D Égnek áll a hajam a bossfightoktól, vakarózom és törnék zúznék. Utoljára ezt az idegbetegséget régen a playstation váltotta ki belőlem mikor kiskoromban rendszeresen meghaltam.

Ráadásul ez egy méltó folytatás. Nem a nevét adták el. Egyszerűen több. Nem akartak világot megváltani, hanem az első részt akarták bővíteni rengeteg pozitív dologgal. Se több, se kevesebb, és egy második résznek épp ilyennek kell lennie. Kurvára nem játszom semmivel mostanában, de ez leköt! Egyszerűen profi munka. Felnőttem, időközben dolgozom "kinőttem" a játékokból, de ez még is leköt. Ez a játék művészet, még ha ötpercenként kurvaanyázok is előtte :D