Dark Souls II
  • 1kezdő
    Szeretem ha ilyeneket írsz, mert megmosolyogtatsz.:) "Matiné, meg művészfilm":D

Művészfilm az, amit senki nem ért, de úgy tesz. Az meg igazán pikáns, amikor egy programozó egy virtuális játék kapcsán a valóságról beszél.:D
    Az, hogy ki, mivel játsszon és ki a keményvonalas játékos, azt egyrészt ne mondja meg senki és egyébként is nézőpont kérdése. Én pl. nem tartom magam keményvonalasnak, mert egyrészt már tudom hogy nem lapos a föld, másrészt a magam módján egész jól elboldogulok ezen "csak keményvonalasoknak" készített JÁTÉKKAL. Mert ugye játék?

Szóval azt mondod legyen fair a játék. De hisz ez a játék pont nem erről szól. A boss-ok mindent megtehetnek: varázsolnak, rengeteg életük van és ha megközelíted őket, akkor erős az ütésük. Ha kell beidéznek másik játékost, vagy egy másik boss-t és olykor láthatatlanok. Szóval csupa fair dolgot tesznek. A keményvonalasok ilyenkor helyeselnek, mert így lesz nehéz a játék, de a varázsló nehogy már nagyobbat lőjön, mert az nem járja.

A varázsló mindig erősebb és ez evidens. Mindig az volt és mindig az lesz. Egy szál kardal a varázslóval szemben meztelen vagy és lassú. Persze, ha megerőszakoljuk a játékot, akkor bármi lehet, de akkor egyáltalán minek van szükség a varázslóra?:)