Dark Souls II
-
Ehhh...[sóhajt]
- A varázslatok igenis túl erősek voltak. Mármint szerintem erősnek nevezhetjük őket, ha egy DaS játékban az uolsó boss-t, vagy akár az ancient dragon-t 3-4 lövésből padlóra küldöm. Úgyhogy jah. A balanszolás jó lett, hiszen ennek pont így kell működnie. Közeharci fegyver erősebbet üt, hiszen kockázatvállalás van mögötte, ott a karakter kartávolságban folyamatos veszélyben. A mágiának kisebbet kell sebeznie, hiszen ott az egyetlen cél, hogy távol maradj az ellenféltől. Szerintem ez teljesen logikus és így működik minden más RPG-ben.
- "Újdonsággal nem tudtak szolgálni a három DLC-ben, csak a grafikai ábrázolás változott és hogy nehezebbé vált."
Nem igaz. Mindhárom DLC temérdek újdonságot hozott, változatos - szerintem az alapjátékon túlmutató - pályadizájnt, új technikákat, a balanszolást kiegészítő, valamint a PvP-t magasabb szintre emelő felszereléseket, fegyvereket. Ha a fórumtársak emlegetett boss-os problémát nem említjük, nálam egyenértékű lett ez a 3DLC az első rész DLC-jével. Nehezebb pedig nem lett, sőt... a harmadik DLC-t bonfire-höz való leülés nélkül halál nélkül söpörtem ki. Első halálom az Ivory King-nél volt. Ha van egy 2-300-at sebző fegyvered (az alapjáték fele), onnantól gyakorlatilag nem változik a játék nehézsége az adott NG-ben, mindenkinél ugyanolyan esélyed van. Mondom ezt 8 végigjátszás után.
"hogy megaláztak valakit játék közben csak azért, mert nem ismerte a pályát."
Erre most kérdezhetném, hogy eddig mivel játszottál?:D