Dark Souls II
-
Látom volt itt sok hozzászólás a témában, de csak erre reagálnék.
Szép és jó volt a DeS és a 2 DaS, de szerintem mostanra így pont elég is. Személy szerint egy kicsit örülök, hogy a játékmechanika megmaradt, de kap egy új köntöst, világot, egy kis valódi változatosságot.
Ettől persze majd jöhet a DaS3, ahol remélem visszatér majd a DaS1 komor, vagy akár a DeS még komorabb hangulata :) annyi egyelőre biztosnak látszik, hogy a BB pont ezt az elveszett dark hangulatot fogja feleleveníteni, ami ráadásul teljesen jól illik az új designba.
Szerintem sokaknak nem lenne ennyi baja a játékkal, ha nem csak PS4-re jönne :)
Nekem egyelőre könnyű, a múlthéten bezsákoltam a PS4-em, nem szarakodtam tovább, úgyhogy hátradőlve várom a megjelenését ... addig meg lesz itt egy DaS2 DLC és október végén egy Lords of the Fallen, ami egy legutóbbi, a játék elejéről és első bossról szóló videó alapján nem lesz annyira rossz (meglátjuk), szóval a stílus rajongói még egy darabig el lesznek látva játszani valóval.
Akinek meg kimaradt a DeS, annak itt az ideje pótolni :) a DaS2 után nincs is jobb annál, az aztán igazán visszarángat a valódi Dark Souls világba ... sőt :)