Dark Souls II
  • Laza
    Jaj, most hogy írod, Nekem is volt egy ilyen időszakom még tizenx éve, mikor befejeztem a nappali sulit ... akkor Dreamcasten a Phantasy Star Online-ba (még az is művészet volt, hogyan legyen betárcsázós netem a DC-n, még volt ilyen prepaid net :) ) egyik haverommal fullosan kimaxoltuk, kb úgy nyomtuk az első egy hónapban, hogy játék és alvás felváltva, versenyeztünk ki éri el előbb a lvl100-at ... de még utána is sokat nyomtuk :)

Volt olyan sztori, hogy egész nap nyomtuk, és másnap reggel 6-kor mondom, feküdjünk le, de tutira mind a ketten ... le is feküdtem, majd mikor délbe kelek, gyors szendvics csinálás majd beülök a gép elé, és nézem Fecó online ... mi a tök, ráadásul pár szinttel nagyobb mint én ... erre a genya hiába beszéltük meg, nem feküdt le, nyomta tovább, hogy beelőzzön ... aztán még egész nap játszottunk ... igazi brutál gyerek volt már akkor is, pedig jóval idősebb mint én, volt hogy 3 napig játszott megállás nélkül :D

Óraszámot nem tudok mondani, de mindegy, szerintem ez lehetett életem legdurvább játékos időszaka, már ami a legrövidebb időn belüli mennyiséget jelenti :) ha nincs asszony, nincs család, akkor sok mindenre akad idő :D