Dark Souls II
-
Picit előbb értem haza melóból, aztán most nézek ki a fejemből, hogy mivel játsszak. Kb. olyan érzésem van, mintha más játék alacsonyabb rendű lenne és akkor most énnekem le kell szállnom a magasból és lemenni több szintet? Planescape Torment után éreztem ugyan ezt... jó, megvolt életem legjobb játéka/története, most ezek után mi a fenével játsszak?
Imi:
Az összes Souls résszel bizony akörül van.
Solid Snake:
A Live és a PSN profilom nem privát, a Steam-est meg a friends-ek látják, semmi hupákolás nem történt, sőt még csaló biztonsági mentésem sem volt achizás közben.
Wedge:
Igen, nekem is jobban bejött a DaS 1, de ez is magába rántott azért. Valahogy ez a tanulható játékmechanika, meg a rengeteg boss harc nagyon magához tud húzni és tudod az a vicc, hogy hiába tanulható, még a 8. végigvitelnél is volt olyan helyzet PVE-ben amire nem számítottam és meglepett, mert adott mob/boss nem úgy reagált ahogy szokott. PvP meg ugye végtelen... könyvet tudnék róla írni, de ha azt nem is blogra mindenképpen komoly értekezés fog születni a témában PC vs X360 vs PS3 DaS 2 játékosokról is többek között. Sok sztorim van.