• Interstate 95
    #50
    Itt nem arról van szó hogy az sg -n ki mit mondott, mert ugyan ezt megmondják a tengerentúlon is egy hasonló, amerikai fórumon, vagy akár bárhol máshol. Arról van szó hogy egy a mobil eszközökre tervezett megoldást akarnak asztalra erőltetni. Ezt akár körül is lehet írni, érvelni, de röviden tömören ez a valós helyzet.

    Mobil, tábla és társai a kezedben van miközben használod, az az előnyös hogy a képernyőt tapogatod a gombok helyett, ez így van jól kitalálva. De egy asztali PC -t (a laptopot is ide értem) alapjában véve máshogy kezelsz, hátradőlve, kényelmesen a fotel karfájára támaszkodva, egér és billentyűzet valamelyik formációjának segítségével. Egy kis gyakorlat: Itt ülök az lcd -től úgy másfél, két méterre mikor hogy esik jól. Tulajdonképpen a Metro felület egy kényszer arra hogy nekem érintőképernyős lcd -t kéne vennem, és egy méterről nyújtózkodva irányítani a gépet. Lássuk be hogy ez a helyzet, a hagyományos PC esetében már egyből életképtelen, laptopnál még csak-csak kipróbálom mert még fűt a kíváncsiság, rá egy-két hónapra meg majd megy az userek közt a sóválygás hogy hát ez még se annyira jó.

    Ez a fajta Windows 8 azon idiótáknak a fejében született meg, akikről az sg nem egyszer cikkezett hogy szerintük a mobil eszközök hamarosan felváltják az asztali társaikat bla bla bla, ez pedig nem más mint egy hatalmas baromság, és a Windows 8 bukása erre a tévedésre rá is világít majd szépen. Az elején lesznek / vannak eladások amit a kíváncsiság hajt, de majd szépen visszaesik csak mert a rossz hírek gyorsabban terjednek.