"Igen, ez egy roppant apró hiba, hogy web-en nem lehet keresni a Store-ban, de a minimális korrektség sem volt meg bennetek, hogy ezt elismerjétek, inkább szemétkedtek, mert az jobban megy."
Nem értem egyszer sem ezt kérdezted. Valóban ha neten akarsz keresni arra, hogy mi van itunes-ban (appstore nincs a neten!!!) akkor azt google-ben kell megtenned. Ezt akkor felróhatod egy hibának, hogy csak googleben (vagy más netes keresőben lehet keresni.). Kicsit mondjuk értelmetlen a dolog mert ugye letöltéshez, vásárláshoz itunes kell (számítógépen vagy telefonon) ezt meg eddig is tudtad. Nem igazán értem még mindig, hogy ebből mit akarsz kihozni.
"Összegzésképpen: sokadszor bizonyítottátok, hogy ugatjátok csak a dolgokat,"
Levente ne haragudj, de te megint "csapdát állítasz" meg provokálsz és amikor senki nem sétál bele (hint: azt sem tudtuk értelmezni, hogy mi a kérésed) akkor meg kiakadsz mint a kakukkos óra! Biztos jól van ez így?
"Android-ban egyáltalán nem vagytok otthon, de mégis tele pofával szidjátok."
Hmzz szerintem most sem volt ilyen; megemlítették, hogy annak a bizonyos alkalmazásnak iOS esetében nem sok létjogosultsága lenne (ezért gyak. nem is nagyon van ilyen app), te ezt szidásnak értelmezed, de azt nem veszed észre, hogy közben az iOS-t pocskondiázod.
"Tudom, most narumon mondja majd, hogy ő aztán nem is állította, hogy otthon lenne benne, M2 ismét ócska poénkodással próbálja elütni a dolgot, Pinakulo meg tudományoskodik majd megint."
Valóban. Mondjuk ha legelső alkalommal azt írod, hogy szeretnél kérni egy google találatot appstore programokról akkor azt adjuk, mert ne haragudj de ha hárman írjuk, hogy nem értjük mit szeretnél akkor miért nem lehet elhinni, és miért kell trollkodással vádaskodni?
"Arról ugattam, hogy egy jó programozónak nem gond, hogy komolyabb követelményeknek kell megfelelni, emiatt igenis vannak vérprofi alkalmazások Android-on."
Ki mondta, hogy gond. No ezt nem hogy én, DE SOHA SENKI NEM ÁLLÍTOTTA, HOGY GOND! Sőt azt sem állította soha senki, hogy nincsenek vérprofi alkalmazások androidon. Miért ne lennének??? Komolyan miért van az minden forumnál, hogy egy idő után olyanokat állítasz ami nem történt meg? Komolyan miért?
"Meg is említettem kettőt, azóta azon trollkodtok, hogy azok feleslegesek, meg mire valók, miközben NEM EZ VOLT A TÉMA."
Tévedsz. M2 vagy papichulo rögtön elismerte, hogy PROFI alkalmazás, csak annyit jegyzett meg, hogy iOS-en nincs ilyen alkalmazás mert nincs értelme. Ha lenne értelme akkor ne félj már írtak volna. Azt meg senki nem írta, hogy androidra felesleges lenne!
"Ráadásul csak beégtetek, mert nem is ismeritek azokat a progikat, épphogy tudtok valamit róluk, de beismerni azt már nem vagytok hajlandóak..."
Én beismerem, hozzá sem szóltam.
"Amit Titanium Backup tud, azt RÉSZBEN tudja iOS és ismétlem, nem ez volt a téma, dedós!"
Oké de még egyszer; többen is kérdezték én is megkérdezem mi az ami miatt szerinted kellene ez a program iOS-re? Mit tud ami nagyon kellene? Erre nem válaszoltál. Ha leírnád akkor tudnánk róla. Ez olyan mintha én felhoznék egy iOS szoftvert amit nyilván nem ismersz és elkezdenék vagdalózni, hogy ez mennyire király, de nem tudnád miről beszélünk mivel ugye nem ismered. A TÉNYEK EDDIG: van néhány backup segítő alkalmazás főleg Cydiában, de egyébként nem nagyon vannak ilyenek mert az iOS ide vonatkozó GYÁRI része nagyon jól meg van írva, nem nagyon tudnak olyat írni hozzá amire szükség van és nem tudja alapból! Ugye azon a szinten már túljutottál, hogy azért nem írnak iOS-re ilyen (vagy bármilyen szoftvert amire szükség van) mert CSAK! Hidd el ha kell akkor írnak rá. (Csak nehogy úgy járjanak mint a flash böngészővel, amire a fél android közösség veri a mellét (mármint hogy flash így meg úgy), erre valaki megírta iOS-re és minimális letöltést sem tud felmutatni - egyszerűen nem kell senkinek!)
"A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelője, akkor is vérprofi marad."
Elhiszem. Van sok százezer android app miért ne lennének vérprofik közöttük? Oda sem csak hülyék programoznak!
"Ráadásul nincs megfelelője, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az."
Tök jó akkor örülni kell neki! Nem is tudok ellentmondani, mert még csak nem is kerestem hasonló témájú programot iOS-re. Van fent a telcsimen és ipadon is egy logmein (Pc-n is ezt használom) évente egyszer kétszer jól jön, hogy belépjek a PC-mre. Amit ez tud annak nekem a tizede bőven elég, ezért nem is kerestem más programot. (A logmein-t meg gondolom ismered)
"Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dől össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettől ti oly messze vagytok."
Ehhez mondjuk az kell, hogy leírd, hogy SZERINTED hol lyukas a zokni és ne azt várd, hogy te az mondod, hogy LÁB és én majd kitalálom, hogy lyukas zoknira gondolsz. Azért ez is hozzátartozik a korrektséghez!
"Ezt továbbra is tartom, mert ti csak szánalmas és ostoba trollok vagytok, sajnálatos, hogy ilyen szennyek reprezentálják itt az Apple táborát..."
No ezt fordítva is mondhatnánk - szerinted amit ti csináltok az miben különbözik? Őszintén!