• levente68
    Hát, aki nem értette a ddolgokat, az vagy retard, rólatok ezt se nehéz elhinni, vagy egy tetű troll, na ezt meg tudjuk már rólatok...

Eleinte csak a csapda volt, amibe direkt nem akartatok besétálni, aztán meg játsszátok a hülyét. Ha Android hibát kívántok előhozni, amiről a szaros életetek szól, azonnal képesek vagytok, de ha már Apple bibi van, akkor csak a trollkodás megy. Igen, ez egy roppant apró hiba, hogy web-en nem lehet keresni a Store-ban, de a minimális korrektség sem volt meg bennetek, hogy ezt elismerjétek, inkább szemétkedtek, mert az jobban megy. Ugyanez volt az Android-os hibajelzésekkel, ami totál nyilvános, na azt tudtátok linkelni, ugyanilyet Apple-től már nem, mi, gyökerek? Ráadásul, ott hemzsegtek az ostoba user-ek jelentései, ami messze nem hibákat jelentettek, de ezt meg nem is értettétek, mert nem akartátok.

Összegzésképpen: sokadszor bizonyítottátok, hogy ugatjátok csak a dolgokat, Android-ban egyáltalán nem vagytok otthon, de mégis tele pofával szidjátok.
    Tudom, most narumon mondja majd, hogy ő aztán nem is állította, hogy otthon lenne benne, M2 ismét ócska poénkodással próbálja elütni a dolgot, Pinakulo meg tudományoskodik majd megint.

Folyamatosan TI trollkodtok és kenitek a dolgokat szét.
    Arról ugattam, hogy egy jó programozónak nem gond, hogy komolyabb követelményeknek kell megfelelni, emiatt igenis vannak vérprofi alkalmazások Android-on. Meg is említettem kettőt, azóta azon trollkodtok, hogy azok feleslegesek, meg mire valók, miközben NEM EZ VOLT A TÉMA.
    Ráadásul csak beégtetek, mert nem is ismeritek azokat a progikat, épphogy tudtok valamit róluk, de beismerni azt már nem vagytok hajlandóak...
    Amit Titanium Backup tud, azt RÉSZBEN tudja iOS és ismétlem, nem ez volt a téma, dedós! A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelője, akkor is vérprofi marad. Ráadásul nincs megfelelője, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az. No meg, ha nem is érted, "mi a tökömért akarja bárki telefonról vezérelni a pécéjét???", akkor aztán megint nem itt kellene ugatnod... Elég sokszor használom én is, de biztos, hogy nem vagyok vele egyedül. Ha nem érted, mire jó, akkor aztán tényleg meg tudod ítélni... Nem kizárólag geek-ek szórakozása, hidd el nekem itt és most inkább, mert megérteni nem fogod, az látszik...

De újra mondom: nem ez volt a téma, dedós!

Hozom az elvártat, annyiban, hogy rátok szólok, mikor maszatoltok, hazudtok, alaptalanul és tudatlanul okoskodtok, így igaz. Utáltok is érte kellőképpen, de ez így van rendjén.

Idézem magam:
    "Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dől össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
    Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettől ti oly messze vagytok."

Ezt továbbra is tartom, mert ti csak szánalmas és ostoba trollok vagytok, sajnálatos, hogy ilyen szennyek reprezentálják itt az Apple táborát...