Papichulo#17
"miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer?"
Vannak nagyon jo Android alkalmazasok, ezt szerintem senki sem vitatja. Szerintem inkabb az a helyzet, hogy ezek kozul iOS-en szinten minden megvan, de forditva mar nem ilyen jo a helyzet, foleg peldaul jatekok teren. Az is nagyon ritka, hogy eloszor androidra jelenjen meg az alkalmazas, mivel vagy egyszerre jelennek meg vagy elobb jelenik meg iOS-re.
Minazonaltal peldaul sokat adnek ha egy winAMP vagy powerAMP szintu lejatszo lenne iPhone-ra. Meg ennel is tobbet ha mindez widgettel, ad absurdum lock-screen widgettel is lenne... De peldaul sokat kerestem olyan jo podcast playert, mint a MortPlayer AudioBooks, szerencsere talaltam es a Downcast meg jobb is.
"az a szemét Smurf's Village, ami miatt tényleg többször majdnem vettem páromnak egy iPad-et."
Sajnos pont ez az az alkalmazas, ami androidon tenyleg ramatyul van megcsinalva. Sokkal kevesebb a gond az iOS verzioval es a frissiteseket is elobb szokta kapni.