• levente68
    Szépen kérlek, ne ferdíts megint.

Ezzel én eltereltem a szót?

"miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer"

Viccelsz, biztosan. Rendszerről beszélek és azt kérdezem, miért próbáljátok lehúzni állandóan, mikor nem kellene.

Tény, hogy szóba jöttek a programok és ez talán természetes, hiszen az ökoszisztéma része a rendszer és a programok is.

Nincs itt straw man, csak általad, aki olyat tulajdonít nekem, amit nem írtam.
    Ezért kérlek, hagyd ezt abba!

Becsmérelni pedig addig foglak, ameddig megérdemled, tekintve, hogy hiába próbálsz megint másról beszélni, hülye vagy az Android-hoz, bebizonyítottad.

Idézem magam:

"Nézzük, mivel égeted magad:

- belém kötsz a most említett módon
    - eltereled a szót, hogy trollkodhass
    - játszod a tapasztaltat, de akkora ostobaságot írsz, hogy az fájdalmas
    - ezek után még neked áll feljebb, ha leugatnak
    - követeled a saját ostobaságod megmagyarázását, ahelyett, hogy utánanéznél
    - az sem tetszik, ha megkérlek, használj ékezetet és ne bántsd a magyar nyelvet
    - straw man-t kiáltasz, holott te követted el
    - azt kegyesen folyton figyelmen kívül hagyod, hagyjátok persze, amikor a Három Troll Király (néha több, mielőtt rám szóltok, ;o) ) a nagy kapkodásban egymás szavát üti, ami aztán még mulatságosabb."

Továbbra is megmarad ez az állás, hiszen minden így történt.
    inkább tanulj és csak akkor szólj bele, ha nem hülyeséget beszélsz, mint a Titanium Backup esetén!

"Nem is volt ez sohasem a celom. Sot, elarulom neked, hogy csak felig vagyok magyar, de facto nem is ez az "anyanyelvem" ;)

Ja, es "De mar kifejtettem egyszer, hogy mennyire szanalmas, amikor mar csak a stilisztikaba tudsz belekotni! Abba is butan...""

Büszke lehetsz, ha nem is célod "büszke magyar"-nak lenni, de ezzel miért nem hazai pályán dicsekszel?

A nagy baj pedig ott van, hogy messze nem csak a stilisztika a probléma, hanem a nagyképű, hülye dumád, amikor te torkollnád le a másikat, csak kurvára nem is vagy képben, koma. Hol kell a TiBi, meséld csak el megint, okoska?!