Papichulo#145
Ok, szoval ez az egesz lista? Minden ellenvetesed velem szemben? Ami miatt "lehulyeztel", "lebarmoztal", "leseggeztel", "leszaroztal", stb... ?
Ugy erzed, hogy nem tudom mit csinal pontosan a Titanium Backup es ezert voltam mindez, plusz hazug, meg gerinctelen, meg majom, esatobbi.
Meg a hatarozott keresem ellenere sem probaltad megmagyarazni, hogy az altalam - egyebkent jogosan es tobb helyen ajanlottan - hasznalt funkciokon kivul mit tud az - egyebkent szinvonalasnak minositett - program, inkabb elkezdtel tragaran szemelyeskedni. Majd megsertodsz masok stilusan? Te? Mindezek utan???
Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy az egesz egy hatalmas strawmannel indult, nevezetesen, hogy Androidra nincsenek 'profi' alkalmazasok, holott ezt senki sem vitatta. Minden tiszteletem ami volt is iranyodba nagy gyorsan erodalott mindezek utan. Tenyleg sajnalom az embereket, akiknek veled kell leelniuk az eletuket, nem lehet konnyu nekik...
ps: "Egy fontos: és-sel nem kezdünk mondatot! Pláne nem "Es"-sel, bakker..."
Akkor ezt magyarazd el Jozsef Attila-nak is:
"És elkezdett az eső cseperészni,
De mintha mindegy volna, el is állt
És mégis, mint aki barlangból nézi
A hosszú esőt - néztem a határt."
Vagy Pilinszky-nek:
"És fölzúgnak a hamuszín egek,
hajnalfele a ravensbrücki fák.
És megérzik a fényt a gyökerek.
És szél támad. És fölzeng a világ."
Jobb ha inkabb te tanulod meg, szabalyos es elfogadott 'es'-sel mondatot kezdeni ;)
De mar kifejtettem egyszer, hogy mennyire szanalmas, amikor mar csak a stilisztikaba tudsz belekotni! Abba is butan...