"Barmennyire is hihetetlen szamodra, tudom, hogy mit csinal a Titanium Backup, mivel mar en is hasznaltam. Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges, hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert.
Ezt az iOS alapbol tudja es folyamatos inkrementalis backupot vegez, akar iCloud-ba, akar lokalisan, beallitastol fuggoen. Biztos, hogy ennel tobbet tud a Titanium Backup, de en most hirtelen nem tudnek olyan fukciot mondani, amire nekem szuksegem lenne.
Ennyit az okoskodasrol..."
Egy fontos: és-sel nem kezdünk mondatot! Pláne nem "Es"-sel, bakker...
Kb. fingod sincs, mit csinál a Titanium Backup!
Se firmware cserénél, se root-olásnál nem szükséges és nem tudsz vele rendszert visszaállítani.
Olyan messze vagy attól, hogy tudd, mire való, hogy az elképesztő és mégis nagy arccal okoskodsz...
A kedvenc okoskodások egyike meg ez a hülye duma:
"Biztos, hogy ennel tobbet tud a Titanium Backup, de en most hirtelen nem tudnek olyan fukciot mondani, amire nekem szuksegem lenne."
Komolyan beszarás, nem tudod, mit tud, de azt azért tudod, hogy nincs rá szükséged... ez egy igazi barom dumája.
Közötök nincs a témához ezerszer bizonyítva, de én linkeljek, meg legyek kulturált ilyen seggekkel, mi? Nem, sajnálom, ezt ne is várjátok!
Tehát, való igaz: "A levente68 stílus" létezik. A stílus, ami a hülyét hülyének nevezi, ezt vállalom is.
Jó pénzért megtanítalak néhány funkciójára a TiBi-nek, mindet én se használom, de garantálom, hogy egy ilyen nagyképű majom, mint te, seggre esne, ha felfogná, miket tud. Ha felfogná...
Na, erre nincs esély, hogy az ilyenek felfogjanak valamit, amit ugyanis NEM AKARNAK, na ezért hordalak el minden szarnak titeket. Mert ezt érdemlitek.
Nem ám utána néznél, mert bizony olyan dolgokat is tud, amit akár iOS-en is lehetne használni, neeeeem, te beböfögöd, hogy te ismered, lol, mert használtad. Kevered, komám, de nagyon!
Az a vicc, hogy tényleg narumon az egyetlen köztetek, aki legalább nem szól bele, ha fingja nincs róla. (Ritka kivételektől eltekintve... nem, nem fogok linket tenni ;o) )
Ráadásul én itt csak két progit említettem meg, holott még egy tucat hasonlóan "must have" prémium alkalmazás legalább van, aztán a nem "must have" kategóriában is van sok ám...