"Muris volt hármótoktól három féle mentegetőzést olvasni egy ilyen piti, egyértelmű és szánalmas hiányra."
Szerintem meg ebből látszik, hogy nem droid módjára bólogatunk hanem, hogy mindenkinek más a véleménye egy-egy dologról. Mentegetőzést tőlem meg biztos nem olvastál.
"Linkeltél a Splashtop-ra egyet és AZON az oldalon VAN kereső, de magára a Splashtop-ra se talál rá, szerintetek ez normális, sőt helyes."
Senki nem mondta, hogy helyes, sőt többször írtuk már, hogy nincs kereső, de azért neked azt az apró tényt is fel kéne fogni, hogy NINCS WEBES APPSTORE! Ezt valahogy nem vagy képes értelmezni.
"Sőt, ez az a hozzáállás, amitől maga Apple is azzá válik."
Ez abszolút nézőpont kérdése. Külsősök nem terhelik a szervert ezért itt nem nagyon van ilyen, hogy aki valóban használja az appstoret az bármilyen gondot tapasztaljon. Tehát még egyszer mert nem értetted NINCS WEBES APPSTORE. Akkor meg miért kellene webes kereső meg mittomén még mi hozzá?
"Apró hiba és ahelyett, hogy beismerné valaki, körmeszakadtáig védi inkább, sőt TI egymásra licitálva magyarázzátok és aki nem ért egyet, az hülye."
Ezt megint te költötted már. Nézd már meg mit írtam...
"Ahogy igenis kamu, hogy a programok szarabbak Android-on, mint iOS-en! "
Ezt meg nem én állítom hanem elemzők. (Tudom ezek mind apple bérencek szóval ezen lépjünk is túl)
"Ha mégis így van (valóban sok esetben), az NEM az Android, hanem a tróger programozó hibája. "
Nem is mondta senki, hogy az android hibája, miért lenne az?
"Amit szintén nem tartok korrekt vitának, hogy amikor az ember példát hoz arra, hogy van prémium program, akkor inkább az a cél, hogy az említett programot, mint érvet kilőjétek hülye tereléssel, ahelyett, hogy belátnátok, igaz az állítás."
Ezt megint TE KÖLTÖTTED, ugyanis az egyetlen ember aki ismeri a programot és hozzászólt az ELISMERTE, HOGY AZ EGY MINŐSÉGI PROGRAM! Akkor mi is a bajod?
"Az a másik, ti annyira kenitek-vágjátok az Android-os progikat, hogy akkora elemi baromságokat tudtok állítani, pl. hogy TiBi KELL az oprendszer újratelepítéséhez,"
Ezt megint te költötted a fejedben, nézd már meg ki mit írt!
"de azt, hogy a rengeteg funkciója közül melyikek azok, amik igen hasznosak és akár iOS alatt is azok lennének, azt nem tudjátok, de állítjátok, nincs ilyen."
Én azt hiszem korrektül kérdeztem azóta sem válaszoltál akkor miről beszélünk?
"Természetesen szimpatikus az Android, de semmi komoly kötődésről nem beszélhetünk, a problémát az okozza, amikor butaságból, vagy aljasságból, véletlenül, vagy sokszor inkább szándékosan KÉT LÁBBAL TIPORJÁTOK AZ IGAZSÁGOT. "
Mint ahogy te is a legtöbbször teszed iOS esetén.
"Ezt sose tűrtem és nem is fogom, sajnos. Okosabb lenne rátok hagyni, de én ilyen hülye vagyok, valóban."
Ezért válaszolok én is mindig. A hülye lelkiismeretem miatt.