• levente68
    Muris volt hármótoktól három féle mentegetőzést olvasni egy ilyen piti, egyértelmű és szánalmas hiányra.

Linkeltél a Splashtop-ra egyet és AZON az oldalon VAN kereső, de magára a Splashtop-ra se talál rá, szerintetek ez normális, sőt helyes.

Na, ez az a hozzáállás, amivel magatokat annyira unszimpatikussá teszitek.
    Sőt, ez az a hozzáállás, amitől maga Apple is azzá válik.
    Apró hiba és ahelyett, hogy beismerné valaki, körmeszakadtáig védi inkább, sőt TI egymásra licitálva magyarázzátok és aki nem ért egyet, az hülye.
    Erről szól az Apple vallás igen régen: a hiányt előnyként KELL feltüntetni.

Bezzeg, ha faszalfonz a guglinak beírja, hogy valami nem jó, de a kérdésében benne van a válasz, sőt aki ért hozzá, azonnal vágja, hogy főzött ROM gondjával kurvára nem a Google-hoz kéne fordulnia, akkor azt nem lehet veletek megértetni.
    Ahogyan azt sem, hogy teljesen mindegy, mennyi ócska progi van, amíg megvan a szükséges profi program mindenre. Ahogy igenis kamu, hogy a programok szarabbak Android-on, mint iOS-en!
    Ha mégis így van (valóban sok esetben), az NEM az Android, hanem a tróger programozó hibája.
    Amit szintén nem tartok korrekt vitának, hogy amikor az ember példát hoz arra, hogy van prémium program, akkor inkább az a cél, hogy az említett programot, mint érvet kilőjétek hülye tereléssel, ahelyett, hogy belátnátok, igaz az állítás.
    Ekkor aztán jön a szemétkedés, hogy mondjam el, mit tud jobban, mit tud többet, mi értelme, stb.... , tehát bármi, csak korrektnek ne kelljen lenni.

Az a másik, ti annyira kenitek-vágjátok az Android-os progikat, hogy akkora elemi baromságokat tudtok állítani, pl. hogy TiBi KELL az oprendszer újratelepítéséhez, de azt, hogy a rengeteg funkciója közül melyikek azok, amik igen hasznosak és akár iOS alatt is azok lennének, azt nem tudjátok, de állítjátok, nincs ilyen.

Összegezve, néha tudtok kicsit korrektek lenni, de ez inkább csak a szabályt erősítő ritkaság, mert inkább tudatlanul és elvtelenül támadva az Android-ot és védve az iOS-t működtök.

Aztán avval jöttök, hogy nem kell sírni azért, mert bántja valaki a kedvencünket.
    Elárulom, erről szó nincs.
    Természetesen szimpatikus az Android, de semmi komoly kötődésről nem beszélhetünk, a problémát az okozza, amikor butaságból, vagy aljasságból, véletlenül, vagy sokszor inkább szándékosan KÉT LÁBBAL TIPORJÁTOK AZ IGAZSÁGOT.

Ezt sose tűrtem és nem is fogom, sajnos. Okosabb lenne rátok hagyni, de én ilyen hülye vagyok, valóban.

Itt ezért bocsánatot kérek attól, akit ok nélkül bántottam, de sajnos több olyan volt, aki igencsak megérdemelné azt a péklapátot...

Akinek a baráti körében valószínűleg van egy hozzám hasonló, akivel nem beszélhet ilyen aljas módon egy orrba vágás begyűjtése nélkül, ezért itt éli ki a szánalmas hajlamát...