• negyven2
    Szerintem ilyesmiket ne nagyon irj le itt, mert a vegen az opensourceos verfanatikusok (es itt csak az elvakultakra gondolok) maglyan aldoznak fel a Pingvin istensegnek, mimozben a tuz korul boszen jarjak a kernel tancot.

Amugy azt kene egyes szemellenzos egyenek megertni, hogy a (mocskos, sz*r, k*csog) M$ nem kotelezz senkit, hogy a (f*s, bugos, virusos, hasznalhatalan) Winf*st hasznalja. Ott van a lehetoseg a korabbi verziok hasznalatanak a lehetosege (gy.k. Windows 7 amihez 2020-ig jon frissites) ill., hogy a szemelyes igenyeknek (es a gephez) megfelelo szoftvert, oprendszert hasznalj.

De a szamomra a "legvicessebb" az, ahogyan azt kritizaljatok, hogy hat hogy nez ki az, hogy napi 8-28 orat kell, nyomkodni a kijelzot mert ez a rendszer mar erintokijelzovel mukodik. Nos ez valojaban inkabb ugy helyese, hogy erintokijelzovel IS haszalhato, de alapvetoen ugyanugy kell hasznalni mint barmely mas rendszert (segitsegkepen egyeseknek leirom, hogy billentyuzet es eger ez az eszkoz). Attol, hogy jobban van optimalizalva az ujjal torteno vezerlessre, attol nem lesz kotelezo hozza az erintokijelzo valamint az ujjacskaidal torteno CAD-ezes. Kulonoskepen en es meg sokan masok tokeletesen tudjuk kezelni a Metro/Modern/sz*r f*s csempe feluletett is erintokijelzo nelkul is. De valoszinuleg (sot 104%!) mi vagyunk a retaldalt kreten k*csogok.

Ui. Ha barkit is megsertettem volna akkor elnezest kerek. Ahogy irtam ezzel nem akkarok senkit se megserteni, meg azokat se akiknek gondolkodni luxus es csak trollkodni tudnak.