• Ravkin
    Szerintem nem is az a lényeg valójában jó vagy rossz renszer lett a windows 8 hanem :

Windows Xp, megjelnésekor rengeteg hiba volt benne sokan szidták fújj windows, kékhalál meg minden, idővel még is elkezdék használni.

Windows Vista, megjelenésekkor lassú volt nagy inkompbatibilitással sokan szidták, mégis akadtak olyanok akik tudták használni.

Windows 7, sokan szidták hogy átskinezett vista bukás lesz, ugyan olyan lassú lesz, mégis mára már a legtöbben ezt használják.

Szerintem mindenkinek úgy változik a véleménye, ahogy az éppen az egójának jólesik. Tehát például ha gyengébb gépem van akkor a gyengébb oprendszereket fogom dicsérni, például xp-win7, vagy linux. Ha erősebb gépem van akkor a legújabb szoftvert teszem rá.

Én személy szerint semmiképpen nem állnák vissza most windows 7 re. Lassabb mint a windows 8 ha újra felraknám szedhetnék hozzá egy valag frissítést ami a windows 8 ba alapból bennevan. Szerintem a metróval sincs semmi baj elegánsan néz ki használható, először nekem is új volt meg nem tudtam hol vannak a dolgok mit hogy kell csinálni de 10-20 perc alatt kitanultam. Most meg naponta hallgatom a harácsolást hogy vannak emberek akik azt sem tudják hogy hol kell kikapcsolni a számítógépet. Ha ennyire nagy a gyep hogy még arra sem képesek hogy feltérképezzék mi hol van, kitapasztalják a rendszert, akkor mégis én mit várjak tőlük, hogy tetszeni fog nekik? Búúú húú aztán sirnak vissza a win7re. Bár az opensource programozói lettek volna olyan innovatívak hogy kitaláljanak egy felületet, ami ráadásul elegánsan néz ki, de nekik is csak arra tellett hogy lekoppintsák a win startmenüjét.