• zord01
    Hát... A Windosw 8 egy hulladék. Ha nem is lesz totális bukás, az csak pár tényezőnek lesz köszönhető, nem annak, hogy az embereknek tetszeni fog.

Először is jön a cikk azzal, hogy húúú de jól fogy az első hónapban. Ne felejtsük el, hogy most az első pár hónapban szinte ingyen adja az MS a frissítős változatot. Nem akarok hülyeséget mondani, de valami 40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    dollárért árulják. Aki váltani akar, még szép hogy rush-ol érte, minél előbb. 40 dollár, az 8500 forint. Annyiért mikor adott MS oprendszert??? Eddig még a büdös életben soha.

Arról nem is beszélve, hogy ebbe a 40 millióban tuti, hogy az összes olyan notebook, asztali PC licence-t is beleszámolták, amit az MS-től a nagy gyártók vettek meg, hogy előre telepítsék. Azok nagy része felteszem még valahol az áruházakban díszeleg.

Szóval ez jelenleg egy roppant fals kép, és lényegé tekintve nem ad bepillantást a valódi eladásokba. Megnézném én ezeket az eladási számokat 1-2 hónap múlva, mikor is lejár ez az "Ingyé W8" akció.
    Nagyon erősen gyanítom, hogy hatalmas lesz a visszaesés.

Az egyetlen dolog ami megmentheti az oprendszert a totális bukástól, az az, hogy táblákra nem lesz más értelmezhető OS az MS-től. Tehát ha a jövőben tabletet vesz az ember, arra nem nagyon teheti majd fel valamelyik korábbi Windows-t. Emiatt nem lesz teljesen bukta.

De szerintem asztali fronton halálra van ítélve. Én kipróbáltam, de 45 perc után a hajamat téptem, és visszatelepítettem a jó öreg w7-et. Nekem nem hogy 8500 forintért nem kell ez a retek, de még akkor sem kéne, ha az MS fizetne nekem 10-szer ennyit. Sőt még 850 rugóért sem vállalnám be. Nem érné meg az idegességet.

Amúgy, ha olyan sikeres oprendszer lenne, ahogy megpróbálják feltüntetni, nem az eladási számokkal villognának, hanem azt mutogatnák, hogy bakker, tessék megnézni, hogy a netezők hány százaléka (ezreléke) használ win8-at. Mert az a használat igazi mércéje. Ezt a számot tessék összehasonlítani a W7 első hónapos számaival.

Jah, hogy arról mélyen hallgatunk!!! Vajon miért??