• NEXUS6
    "Mit akarsz ezzel bizonyitani? Hogy csokkentek az Apple desktop eladasai? Mint mondtam regota vart frissites volt, plusz amugy is egyre nepszerubbek a portable szamitogepek, mivel ma mar ezek teljesitmenye es ara is megfelelo a legtobb vasarlonak. Ebben a szegmensben meg dinamikusan no az Apple, a csokkeno piac mellett. Vagy te akkor is mar veszharangot kongattal, amikor csokkentek a magnoeladasok, mivel megjott a CD technologia?"

Jó, nem kínozlak.
    Azért csak jelzem volt 1-2 cég aki bexart, amikor a magnó piac bedöglött pedig nagyágyúk voltak, pl. Nakamichi.

"Ettol meg Kina nagyon messze, mivel mar eleve a kulturanak nem resze a szellemi tulajdon vedelme. Persze fog majd javulni a helyzet, de addigra mar ott is meg fogjak tudni engedni maguknak az emberek az Apple termekeket es ezaltal javulni fog a piaci reszesedesuk is, feltetelezem."
    Hát úgy legyen. Csak azt a 10 évet kell valahogy átvészelnie az Apple-nek.

"Persze ebben a versenyben ugyanugy nem fog gyozni az Apple, hacsak nem talalnak ki valami egetveroen zsenialisat es ugyanakkor nem kovet el a MS valami egbekialto baromsagot."
    Na. Hát erről van szó, szerinted mi lesz ez az egetverő zseniális dolog? AppleTV?
    Amúgy szegény M$ mégis csak elkövetett egy égbekiáltó baromságot, úgy híják Windows8.

"Megis az Apple vasarlok 92%-a ismet csak iPhone-t venne, mig az iPhone vasarlok 13%-a androidrol valtott. Mindezt novekvo eladasi adatok mellett. Amugy szerintem a meretek es a specifikaciok ertelmetlen hajszolasaval, plusz az olcso anyagok ertelmetlen merteku hasznalataval az SEC kezd egy nagyon rossz iranyba haladni, szerintem."
    Ez a vásárlói ragaszkodás szuper, csak éppen a világ nem Apple-s fele meg gyorsabban növexik, mint ahányan Apple terméket vennének. Ezt mutatják a piaci részesedés arányai.
    Hmmm, méretek hajszolása? Olcsó anyagok? Mit értesz ez alatt? Szerinted egy alu tok mennyivel drágább, mint egy polikarbonát, és miért is jobb pl telótoknak? Nekem az előző telóim fémtokosak voltak, de kösz nem kérek belőlük többet. Ez volt az egyik szempont az új kiválasztásánál. Karcolódnak, kopnak. 1 év után úgy néztek ki, mintha a pásztorkutya megrágta volna.
    Belül viszont ugyan az van mindegyik telóban, ott mit értesz olcsóságon?
    Nem azért mondom, de a Samunak elég jól bejött ez az "olcsóság", hányszor ad el több telót, mint az Alma? 3-4X?