• narumon
    "Hogy a faxba van az, hogy a KÍNÁBAN milliószám előállított csingcsáng filléres androidos táblákból ezexerint kb 750 ezret adtak el, és a szegény kínai csórók is, illetve aki megteheti inkább Apple terméket vesznek, vagy gyak inkább semmit?"

Mert a kínai csóró SEMMIT nem vesz. Az a réteg örül, hogy lyuk van a seggén és szelel, valamit hogy megvan a napi üres rizs. Tisztában vagy te kínával valamennyire? A középosztály vásárol ami még nem olyan széles, viszont ő meg jobban hajlik a minőség felé. Talán nem véletlen, hogy kínába importálnak magyar halat, magyar bort mi meg esszük a kínai halat. Ezen lehet, hogy el kéne gondolkodnunk.

"Eközben, hogy van az, hogy világszinten kb most előzi be a táblagépek piacán IS az Android az iOS-t, vagy is piaci részarány most ál olyan 45/55 szinten, világátlagban?"

Hopp, erről én lemaradtam. Legutoljára még valami 80%-20% volt az arány. Ilyen gyorsan megfordult? Én csak jövőre vagy 2014-re "terveztem" ezt az eladási adatok alapján. Egyébként hol írják ezt az arányt? Már csak azért mert nyáron még ipad III-ból 2x többet adtak el mint az összes többi tabletből együtt véve - furcsa lenne ekkora előretörés, az azt jelentené, hogy az utóbbi pár hónapban 10x-20x annyi androidos táblát kellett eladni mint eddig de én ezt nem olvastam :o

"Hogy a faxomba jön ide a tabletek piaca!!!!!?????"

Azt nem tudom ki és miért hozta fel én most csak neked válaszoltam :)