• narumon
    "De ha most nem dőlsz be nekem, ami várható, akkor majd visszatérünk erre, mikor M2 által kapott infók szerint lesz saját gyára Apple-nek és azt fogjátok magyarázni, hogy ez mindig is célja volt, mert az a jó, ha saját gyár van... ;o)"

Na ilyet tőlem biztos nem fogsz hallani. Steve Jobs kategórikusan kijelentette hogy a saját gyár egy tévút az apple számára - és ebben maximálisan igaza volt. ÉÉÉÉS FIGYELEM! SOHA NEM MONDTAM AZT, HOGY HÁTRÁNY HOGY A SAMSUNGNAK SAJÁT GYÁRA VAN! Ne olvass szelektíven én pont azt írtam eddig is, hogy egyik sem hátrány és egyik sem előny! Azért nem értem, hogy néhányan miért akarják ezt így beállítani. Mert ez így nem igaz. Egy saját gyárnak vannak előnyei és nagyon nagyon nagyon sok hátránya. Pillanatnyilag én azt mondom, hogy több a hátránya mint az előnye. Ezt pedig továbbra is tartom még akkor is ha az apple gyárat csinál (amibe szerintem nem gondoltak reálisan bele). Max egy proci gyárat tudnék a részükről elképzelni annak még lenne valami értelme, de annak is csak akkor ha a notiktól elkezdve a telefonjaikba és mindenhova ők gyártanák azt.

"Ne háborodj fel, minden Apple témakörben ez volt sok-sok éven át, kiismertünk benneteket."

Ugyan ezt nem is kétlem, de ugye nem gondolod, hogy ez fordítva nem így van?