"Ha azt kérdezem, mi lenne MA, akkor arra felelj, ne mismásolj.
Ez is az oka az ellenszenves voltodnak, meg a stílusod, hiába értetlenkedsz."
Hát pedig. Oké a válaszom ha MA kéne változtatni akkor nem tudna. Semmelyik cég a világon nem tud 1 nap alatt változtatni. (És a fordítottja is, ha MA hagyná ott az apple a samsungot akkor lenne a samsung költségvetésében egy bazi nagy lyuk, meg egy csomó álló gépsor.
"Apple évek óta szeretné elhagyni Samsung-ot, de nem a szerződések miatt nem megy ám."
Ezt honnan szedted? Fura lenne ez az évek óta el akarja hagyni amikor tavaly vagy tavalyelőtt nem emlékszem már, új szerződést kötöttek. Ráadásul nem is volt róla szó egészen a mostani elmérgesedett helyzetig, de még most is mindkét fél óvatos. A Samsung nem akarja elveszíteni legjobb vevőjét, az apple meg nem akar a semmibe fejest ugrani. Azért attól, hogy mi itt fröccsögünk ez a pénzről szól ám. (Mint ahogy az én cégem is kiszolgálta azt a céget (és főnököt) akit egyébként én utálok (megtehettem volna, hogy nemet mondok de annak mi értlme?) És ő is rendelt tőlünk mert én vagyok aki a legjobb áron a legjobb árut tudja neki szállítani.) Puszta üzlet az egész.