"Csúnyán nincs így, nekem az az Applefan, aki azt is meg akarja magyarázni, ami nem igaz. Ebbe sokszor belecsúsztok, ez tény és nem elvárható ilyenektől, hogy ne ezt a mantrát tolják. Én elvtelenül nem védem egyiket sem, látom, mi jó egyikben, mi a másikban és ezt mérlegelve valóban az egyik mellett döntöttem, de ezt jó párszor elmagyaráztam (de minek...), ahogy azt is, hogy amint ez megfordul, már váltok is, engem nem tarthat számon senki a márkahűek és lekötelezettek között. Érted, remélem ;o)"
Ez érdekes (én is leírtam már többször), hogy akkor én pl mi alapján vagyok almafan? Én elvtelenül nem védem egyiket sem, látom mi a jó az egyikben mi a másikban és ezt mérlegelve valóban az egyik mellett döntöttem, de ezt jó párszor elmagyaráztam (de minek...), ahogy azt is, hogy amint ez megfordul, már váltok is, engem nem tarthat számon senki a márkahűek és lekötelezettek között. Remélem érted! :)
"A felvásárlásról meg: a SEC kicsit nagy falat lenne, hidd el, nem az oviban Monopoly-zunk ám most..."
Nézd meg az értékét és nézd meg az apple értékét és készpénz állományát.
"Javaslom elolvasni..."
Én utána néztem mielőtt írtam. A te általad linkelt számoknak meg semmi köze egy felvásárláshoz. A Coca Colánál is kurvasokan dolgoznak és kurvasokat ér, mégis bevásárolta magát oda 1-2 nagybefektető.
"Arra is felhívnám a kedves figyelmedet, hogy ez a "kis felvásárolni való cégecske" egy szerinted biztos még kisebb csoport tagja, illetve része csak: Parent: Samsung Group"
Ennek megint semmi köze az egészhez. A Samsung electronics mint önálló cég létezik és önállóan van jelen a tőzsdén. Azaz önállóan megvásárolható. A kérdés csak annyi, hogy oszlanak el a tőrzsrészvények és kitől kell megvenni. Egy felvásárlás ennyiből áll. Tudod hány cég felett vették már át az uralmat akarata ellenére? (Mint ahogy Jobsot is kipicsázták az appletől annó).
"A kis cégekkel megvett innovációkat látjuk, láttuk, hidd el."
A kollegáid mégsem ismerik soha el. Itt lentebb is állította Vol Jin, hogy soha semmilyen innovációt nem rakott le az asztalra az apple. Csak én már neki sem állok az ilyenekkel vitatkozni, mert van a szemük előtt egy jó nagy ellenző.