csimmasz#41
Nagyon szemezgettem az 5 ös iPhonnal de nekem elég körülményes egyes dolgai, annak ellenére hogy a rendszer az egyszerű használatra van kihegyezve.
Sok ismerősömnek van, tényleg sok okos húzás van benne de ott vannak a kötöttségek is, zsigerből gyűlölöm a nem szabványos dolgokat, megint vehetek 29. alkalommal autóstöltőt meg minden vacakot csak mert uj a teló, pedig már egy életre elegem lett belőle.
Ráadásul félek, hogy megbánnám, egyenlőre nincs nagy kényszer a cserére mert reggeltől estig az irodában vagyok, ugyhogy előtte tesztelem őket , hacsak az uj samu végre szép lesz és hozza a szintet.
Annó sajna bedőltem a badának a remek külső és a gördülékeny menünek, most se skype, se egy csomó minden, akkor androidot kellett volna vennem vagy iPhon-t bár az majdnem a duplájába került ennek de akkor még sokat melóztam terepen, megöltem volna hamar,de már késő bánat.
Nekem bejönne az iPhon 5 külseje csak nagyobb kijelzővel az android szabadsága vegyítve az almás appok jobb megbízhatóságával.(Márha megbízhatóbbak)
De akármit veszek tudom, hogy kompromisszum lesz a vége mint mindíg.