• narumon
    "Huh ez szép méretes lett!"

Hehhe, tudod ha belendülök :)

"Szóval először is hadd ne keressek most olyan oldalakat ez egy megfigyelés, miért, mert amikor ujra hózott rendszereknél elfelejtem fölrakni a flast akkor látom, hogy igenis sokszor kelleneés nem reklámokhoz."

Mondom elképzelhető, én még nem vettem észre semmi ilyet pedig mint mondom nekem semmilyen gépemen nincs rajta. Az asztali Core i5-ön sincs pedig az aztán bírná. :)

"Az hogy menyire hasznos az lényegtelen az Alma azt mondja neked nincs rá szükséged és kész, ezzel nem is lenne gond de ahelyett hogy egy olyan szó elhangzana egy Apple fan szájából, hogy igen ez sajan kimaradt belőle de ez van meg kell szokni."

Annyiból nincs ez így mint említettem, hogy létezik iphone-ra flash képes böngésző. Alapból valóban nem tudja, de tudsz letölteni ilyen böngészőt és akkor lesz flash-ed. Viszont azt gondolom (kicsit megfordítva), hogy pont ez a célközönsége az apple-nek. Mármint, hogy ez nem feltétlen úgy néz ki, hogy apple azt mondja nincs rá szükséged, hanem úgy is nézheted, hogy van egy csomó ember (köztük én) akinek a Flash meg a Java csak gondot okozott. És akkor ott egy hardver ami végre száműzi ezeket. Sajnos asztalin a Java-t még nem tudtam kidobni de ez lenne a következő amitől megszabulnék ha lehetne. Fillérekért lehet olyan telefon kapni ami flash képes és java szoftvereket futtat. Nos ezeket én még lehet, hogy az ellenségemnek sem ajánlanám bármilyen olcsó is.

"Egyébként semmilyen fan nem vagyok, egy szaros Badás Wave 1 em van még ami akár hiszed akár nem van olyan gördülékeny mint az iPhon legalább is nem szaggat sosem, igaz egy kalap sz*r a soft ellátottság hozzá."

No látod a Badáról én nem is nyilatkozom mert nem láttam még közelről nincs közvetlen tapasztalatom vele, tehát nem is állok neki belekötni. Egyszerűen amihez nincs tapasztalatom ahhoz nem szólok hozzá. Én csak ennyit várnék el sok androidos "társadtól" is. Akik még leragadtak ott, hogy iphone-on nincsenek UI-k, meg nem lehet vele semmit csinálni.

"De valahogy nem igazán tudtam dönteni, az iPhon nagyon szép pont.
    A note nagyon kényelmes de nem telefonálni, az s3 meg ronda, ugyhogy nem vettem semmit.:)"

Hogy most csúnyát mondjak :)) egy iphone5-öt tuti nem bánnál meg, bár most még drága ahogy nézem.

"Szóval csak anyit látnék végre azt a szentségtörést, hogy egy Apple fan azt írja, hogy ez és ez a hibája a terméknek nem azt, hogy dehát ez meg az és a szokásos vetités."

Ez is mindig előjön pedig én már biztos (és M2-t is láttam már) leírtam, hogy mi a gondom vele. Így van nincs tökéletes telefon az iphone-ban is van ami nem tetszik de ez nálam nem a flash hanem az appok több számítógépes szinkronizációja. Kicsit logikátlan nekem, hogy mikor mit akar mivel lecserélni. Tudom, hogy ez a kalózkodás ellen van, csak azt képtelen (vagyi nem képtelen csak bonyolult) lekezelni, hogy nekem más appok legyenek a notimon mint az asztalin és ne akarja mindig összefésülni őket. Meg lehet csinálni csak az már nem a kényelmes apple szint. Nos azt hiszem nekem jelenleg ez a legnagyobb gondom az iphone-al.