"Hagyjuk már ezt a marhaságot.
Ha nem raksz flast sok oldalt meg se tudsz nézni."
Mi az a sok oldal? A múltkor is feltettem ezt a kérdést, nem nagyon jött válasz. Linkelj nekem ide 10db hasznos oldalt amit flash nélkül nem lehet megnézni, nem lehet használni. Ne Pista honlapját meg az ezerflashjatekingyenhulyeknek.hu oldalt, hanem normális weboldalt.
"Én 10 perc böngészés után már látom a négyzeteket amiben a hiányzó flash player miatt nem láható egy beágyazott tartalmat."
Ööö csak nem a reklám hiányzik? Valóban flash reklámok nem jönnek flash player nélkül. Gyorsabb is a böngészés. Persze ha mindig reklámot szeretnél nézni akkor rakj fel flasht.
"Persze ha neked az internet 3 honlap meg az appstore látogatása így igazad lehet."
Hát nem hiszem, hogy sokan nálam többet böngésznek, de várom azokat az onlyflash oldalakat!
"Na ezt utálom nehiogy véletlenül azt lehessen mondani igen ez a featur hiányzik belőle, nem meg kell magyarázni!"
Én meg azt utálom, hogy egy "feature" ami nyilván valóan haszontalan, az egész iparág utálja, mindenki hátrál kifelé mögűle, - igen az android is - lassan nincs semmiféle támogatása, mégis valami homályos, ködös marketing indokra hivatkozva erre vered a tamtamot. Egyébként ha ismered az iphonet akkor tisztában vagy vele, hogy telepíthető rá flash képes böngésző - érdekes módon a te indokaid szerint ennek kéne a vezető böngészőnek lennie hiszen nem lehet flash nélkül élni - ennek ellentmond, hogy kb az összes többi böngésző népszerűbb nála, minimális letöltéssel büszkélkedhet - szerintem azt is próbára töltötték le.
"Istenem ez tényleg olyan mint a vallás, de én vagyok a hülye mert egyáltalán foglalkozom ezzeegyáltalán."
Ha így szóba került akkor én pont ezt érzem a másik oldalról. Fura mi? Ugyanazt érezzük mind a ketten. Nekem is mindig azok jutnak eszembe amiket ti írtok. Elvakult marketing etetett birkákkal kell beszélnem, aki védik az androidot mint valami szent grált, alap mondatokat képtelenek megérteni, imádják kiforgatni az ember szavát és teljes tolerancia hiánnyal küzdenek. Ezt most ne vedd magadra ezt úgy általánosságban írtam, sajnos a legtöbbetekre igaz is - örülök amikor már ésszerű eszmecseréig el lehet juni.
"Minden Almásnak üzenem irigyek vagyunk mi többiek, és a péniszetek is sokkal hosszabb tőle, valamint a hajatok is fényesebb és az arcotok is sokkal simább mint nekünk földi halandóknak."
Na pont erről beszéltem! Ezt most miért kellett? Ettől jobban érzed magad? Van ebben bármi féle érv, vagy bármi értelem. Velem lehet vitatkozni ÉRVEKKEL, sőt ha elfogadható az érv akkor én az ELFOGADOM, mint ahogy többször megtörtént már. AZ ilyentől viszont hányok, hogy te állítasz valamit ami szerintem nem úgy van, egyelőre nem is bizonyítottad, hogy úgy lenne - de rögtön elkezdesz mocskolódni. Sajnos ez is az androidosok ismérve. Hány ilyen android felhasználó van itt istenem aki szerint az "almások" köcsögök, sznobok, buzik, meg vallásilag közelítenek, stb stb - és észre sem veszi, hogy ő nyomja ezt. Leírom neked is pedig szerintem olvastad már tőlem ezt.
Én azt a telefont vettem magamnak ami az én céljaimnak legjobban megfelelt (nehéz elfogadni ugye?), marhára nem érdekelt sem a hype sem az, hogy a szomszéd mit szól hozzá (főleg mivel a 3G volt az első iphone-om és kurvára semmi hype nem is volt még akkor amikor megjelent magyarországon), családos ember vagyok a barátaimnak mindenféle telefonja van valahogy mégsem veszünk össze soha rajta. Üzletfeleimnek is mindenféle telefonja van valahogy mégsem gondoljuk egymásról, hogy valamelyikünk akkor most sznob vagy hülye. Sőt továbbmegyek egy másik vonalon, én BMW fan vagyok - sok kocsim volt régebben, de a BMW-ben találtam meg azt ami nekem egy autóba kell azóta BMW-m van. A Mercedes nem nekem készül, teljesen más réteget szólít meg, mást tud, mást akar, mást biztosít egy szó mint száz nekem nem kéne - de attól még nem hülyézem meg fikázom azokat akik mercit vesznek mert neki azok a dolgok fontosak amit egy merci biztosít. Vagy az egyik legjobb barátomnak Audi-ja van! Még kimondani is szörnyű de annyi pénzt amennyit ráköltött azért egy tök jó BMW-t is vehetett volna, zrikálom is rendesen de ennyi. Elfogadom, hogy neki az tetszik. Olyan nehéz ezt a forumon is megtenni? Miért jön minden ilyen hírhez egy androidos már az elején és osztja le az összes iphone-ost magát az applet, csak nem azért mert kisebbségi komplexusos vagy így akar pénisz méretet növelni (hogy téged idézzelek)? Az összes ilyen flame ezzel kezdődik ha nem vetted volna észre!
A másik amikor jön egy androidos állít valami blődli nagy hülyeséget az iphone-ról vagy iOS-ről és amikor kijavítjuk a nyilvánvaló tévedését akkor átmegy személyeskedésbe és elkezd fröccsögni! Hm ez miért van? Gondolom téged is idegesítene ha én azt állítanám az androidról, hogy mittomén nem lehet rajta böngészni (mondtam valamit) mert nekem nem sikerült. Nos a másik oldalról ha megnézed a hozzászólásokat tele vannak ilyen dolgokkal. Olyan dolgokat hoznak fel és hiányolnak iOS-ből ami sokszor ALAPFUNKCIÓ tehát azt jelenti, hogy még nem is látott iphone-t közelről. És nekünk ezekkel az emberekkel kell vitázni! Szerinted ez nem fárasztó vagy idegesítő? Ami miatt én mindig kijavítom ezeket az az, hogy hátha bejön még valaki a forumra és látja, hogy ez hülyeséget beszélt, de mivel ugyanaz a mantra újra és újra előjön így nincsenek téveszméim valószínűleg aki beírta a hülyeségét a választ már el sem olvasta!
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett!
"Ámen!"
Ámen
"Most lehet anyázni."
Inkább maradnék az értelmes eszmecserénél az anyázásban soha nem hittem, nem is hiszem, hogy helye lenne még akár egy olyan forumon is ahol név nélkül ismeretlenül mindenki azt ír amit akar. Azért maradjunk meg embernek!