• narumon
    "Most próbálgatok különféle launchereket andrón, az egyik szaggat, mert xar, a másik nem."

Hoppá most elmondtad a lényeget! Kb 1 éve ugyanezt mondtam és cserébe mit kaptam az androidosoktól? Olyan nincs, mert a jó hardveren (akkor még SGS2 minden gyönyörűen smooth ha nem az akkor én vagyok a béna és nem tudom beállítani). Azért örülök, hogy 1 év után végre egy androidos is elismeri ezt.

"Persze ha felraktál valami gyikságot, akkor szaggat. Azonban a letöltések számából ítélve van akit ez kevésbé zavar. "

Így van. Mikor kijön egy telefon stock állapotban akkor szinte biztos, hogy nem szaggat nem lagol. Csak ugye a legfőbb érv a fanoknak az, hogy de eztaztamazt rátelepítem ezerrel jól. És akkor meg én már csak azt látom, hogy haver telefonján néhány szoftver, nagy phonebook és lagol. Nem mondtam, hogy azért mert az alap szar, hanem mert telerakják trágyával (vagy az alapot nem készítették fel rá, hogy még 30 másik szoftvert felrak a user és 400 nevet beír a phonebookba). És a másik felével is egyetértek. Van akit ez nem zavar. Haver észre sem vette a kurva nagy lagolást a phonebooknál amig nem hívtam fel rá a figyelmet - neki az teljesen normális volt, csak mikor átgörgette iphone-on az én telefontkönyvemet akkor nézte, hogy azért van egy pötty különbség.

"Az Almások viszont ezexerint egész nap elpörgetik a képernyőjüket inkább, minthogy mindahoz a tartalomhoz olyan könnyen hozzájussanak, mint az andórsok."

Ez így ebben a formában nem igaz, mert milyen tartalomhoz jutsz könnyebben hozzá?

"Inkább eltévednek az almamap-pel, ökörködnek, hogy az iTunes-on keresztül megszerezzenek egy számot a telóra, ami ott van a PCjük vinyóján, angolul beszélnek a telóhoz, mert nem érti azt hogy Thököly út. Azonban alapból silky-smooth a görgetés.
    Hát valamit valamiért!"

Így van! És akkor most a kérdés! Miért akarja minden androidos minden alkalommal megmagyarázni hogy ez hülyeség? Miért van az, hogy ha valaki nekem azt mondja, hogy ezt meg ezt szeretne telefonon csinálni ami leginkább android specifikus akkor én gond nélkül ajánlok neki egy androidos telefont - míg ha valakinek az ilyen smooth-ság a fontos akkor is képtelenek vagytok az iphonet ajánlani neki. Miért van az, hogy minden ilyen cikknél az első hozzászólások közül valamelyik már az, hogy sznob buzi, agyhalott, stb aki iphonet vesz (soha nem fordítva kezdődik)? Miért van az, hogy ha te elmondod, hogy mire használod a telefont és miért nem jó neked az iphone akkor mi azt megértjük és elfogadjuk (max felhívjuk rá a figyelmet hogy az iphone is tudja), de évek óta képtelen vagy te és a többi androidos felfogni, hogy MI miért választottuk az iphonet? SOk a kérdés és általában kevés a válasz... :(