• Vol Jin
    #539
    Az emberek 99,99%-a hisz a földön kívüli életben. Ha egyáltalán van fogalma arról, hogy mi a Föld, meg a csillagok, bolygók, galaxis, stb. Csak azért, hogy zárjuk ki a lándzsás benszülöttet.
    A szkepticizmus abban nyilvánul meg, hogy nem hiszi el az ember, hogy Marika nénit egy este elrabolták az UFO-k.

    Mondok is egy példát, hogy miért vagyok én is hívő és szkeptikus egyben. Élet az tuti nem csak itt van, de nincs is akkora átjáróforgalom, ahány UFO-t "láttak" már az emberek.

    Na a példa: Egy dokumentum filmben lemodellezték az UFO észleléseket. Mégpedig úgy, hogy csináltak egyet. Olyan gagyit, hogy egy ZS-kategóriás filmben sem állta volna meg a helyét, még is működött. Fogtak pár elektromos modellező helikoptert, a rotort bevonták tükröződő anyaggal, és megvilágították a modellre szerelt lámpákkal. Az eredmény, egy repülő fénykorong látványa. Raktak még rá pár villogó LED-et, hangszórót, ami klisés hangokat ad és kész is az égi látvány. Egy ezüstszínű fénylő, tükröződő selymes overál, meg egy maszk, rajta egy üvegbúraszerű sisak, ez a földi kellék. Kicsit megröptették éjszaka a modellt, villogott, fénylett, vibráló hangokat adott, majd a bokorból kisettenkedett az overálos, maszkos statiszta, majd eltűnt a bokorban. Természetesen a stáb úgy csinált, mintha riporterek lennének, véletlenül jártak volna arra, és kikérdezték a szemtanúkat. Hát ott minden volt. Óriási volt az úrjármű, csápok lógtak az idegen fejéből, állítólag felfalt egy gyereket, meg amit eltudsz képzelni. Mindenki mindenféle baromságot hordott össze arról, hogy mit látott.