mea.jpg
  • MerlinW
    Mondhatnám, okos ember mások kárán tanul:) Egyébként nem érdekel más véleménye sem. Viszont ha látok egy félórás - valódi, nem marketing - gameplay-t akár némítva már el tudom dönteni kell-e nekem vagy sem. Illetve mindenkinek vannak olyan értékelői akikkel egy hullámhosszon vannak. Angry Joe vagy TotalBiscuit pl. tök objektíven be tudja mutatni a cuccokat miközben a saját véleményét is beleszövi. De mint írtam, én konkrétan a duma nélküli videókat szoktam nézni, elég ha látom hogy milyen a játék / hogy fut / tetszik-e a játékmenet. Alapvetően lesz*rom mások véleményét ilyen téren.

Igehirdetés: Nem mondom hogy nem, én is voltam 4-5 alkalommal barom, hogy előrendeltem valamit, amit 4-5 alkalommal meg is bántam. Értelmes ember alapvetően nem ad pénzt látatlanban semmiért, főleg ha az eladó egy vállalat aminek az elsődleges célja a vásárlók megszerzése. Meséljek a No Man's Sky előrendelésemről? Vagy a DA:I-ról, amivel játszottam 5 órát se? Okos ember mások kárán tanul. Ennyi.

Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Engem csak a jó szándék vezérel, elmondtam a véleményemet a szituról, innentől mindenki azt csinál amit akar:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.21. 00:54:38