4237
mea.jpg
  • PiszkosFred
    3 perce jott ki.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.26. 18:05:33
  • Ainz
    Mikor jön a trailer ? :D
  • Although
    Hát hajrá :) Jó látni, mindig lesznek akik szeretik a Bio-t akkor is ha mi már nem. :)
  • Vraaanyek
    Méltányolom az óvaintést, tényleg, semmi szarkazmus, értem a jószándékot, de már párszor leírtam itt, hogy én olyan elvakult, fanatikus Mass Effect mániás vagyok, hogy nem fog tudni olyan rossz lenni, hogy ne imádjam, teljesen kizárt, hogy még plusz napokat várjak megjelenés után is, de eleve tudni fogom már 16-17-én, hogy mi az ábra :) de tőlem kaphat 50-60%-os értékelést, az se érdekel, optimalizálás meg nem lehet gond, DA:I is tökéletesen ment, ahogy eddig az össze Bio-s játék, nem most fogják elkezdeni elcseszni, de a gépem is szépen elzörög, úgy gondolom. Tudom, hogy a másik véglet vagyok, és túl elfogult, de a Bioware-es elővigyázatosság nálam nem játszik, egyik játékukban sem csalódtam még...
    Egyetlen csalódásom volt, ami drága tanulság is volt, a No Man's Sky...de az megint más...nagyon más...
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.26. 16:04:52
  • BreakDown89
    Köszönjük, te csak a harmadik vagy aki belinkeli 24 órán belül ugyanazt. :) No offense.
  • Stockbauer33 #1017
  • PiszkosFred
    Ez mekkora, zsenialis parhuzam! :) (Ide illene a legalabb 5 eves varakozas (elorendeles) vegen megkapott "iker" vonalas telefon is.)
  • Renegade
    preorder, before it was cool

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.26. 09:11:58
  • MrAndree
    Nézőpont kérdése, én általában ami érdekel előrendelem és eddig két játék volt amivel gondok voltak (Rage és Arkham Knight) de mindegyikkel technikai problémák voltak csak, amiket aztán javítottak is, szóval a játékot egyiknél se bántam meg. :)
  • Voltan
    Soha semmit ne vegyél előre! Hosszú, keserű tapasztalatból mondom, és itt sokan mások is.
    Várd meg szépen a megjelenést, arra még adj 3-4 napot (nehéz, tudom), és utána mérlegelj, és vásárolj. Vagy ne.
  • Prince23
    Felesleges access fizetni direkt érte. Ugy is meg fogod venni a játékot, ez csak plusz pénz kidobás, hogy a 60 euró mellé + 5 eurót zsebelhessen be az EA. Emiatt meg nem kéne access fizetni. Oda már nagyon szar játéknak kéne lennie, hogy ne vedd meg.

Ha nem direkt érte fizetnél annyit, mert mondjuk ki akarod játszani aBF4-et vagy MEC-et, akkor nem szóltam :D

Ui:
    Bár accesszel úgy tudom hogy kapunk 10% kedvezményt. MNem tudom, érinteni fogja e az új játékot esetleg...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.26. 02:09:36
  • Vraaanyek
    A másik,amin gondolkzom viszont, hogy ha origin accessel eleve játszható lesz majd 10 óra, akkor tuti le kell már akkor tölteni hozzá a teljes adatmennyiséget, és akkor meg a dobozossal se lenne szopkodó a letöltéssel majd, ha megjelenik véglegesen... hmmm...
  • TBTPumpa
    Holnap új videó érkezik (Cinematic Trailer)!
  • Vraaanyek
    Utalások voltak rá, hogy mennyivel mélyebb és tágabb lesz a story és cselekmény, és könyörgöm, 5 évük volt rá a korábbi részeknél jellemző 2, max 3 évvel szemben :P Meg én azért nagyjából az eddigiekből összelegózva kb. el tudom képzelni, hogy is fog kinézni :P És nagyon tetszik...
    Várom a holnap esedékes új trailert, csak tényleg ezen rugózok, hogy megvegyem-e a sima kiadást baromi olcsón most, vagy várjak a dobozosokra...
    Valaki megvette már amúgy Instant Gamingen???
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.25. 18:54:29
  • PiszkosFred
    A legtobb ilyen extra csipp-csupp dlc-t aztan megveszed/veheted majd G2A-rol fillerekert, ahogy mas jateknal is szokas, mert dobozos verziokhoz legtobbszor redeem kodot kapsz, azzal meg azt csinalsz, amit akarsz :)
  • Ainz
    Az a baj, hogy semmit nem mondanak a storyról, hogy ilyen meg olyan jó lesz, ilyen meg olyan új featurek etc... helyette jön a 200000 millió féle diablo 3 prefix a itemekre :D:D:D:D
  • Vraaanyek
    Most nézem, hogy instant gaming-en vettem anno a DA:I-t is, ezért azóta van 6 euró bónuszom náluk, amivel együtt már csak 33,49 euró, azaz 10.400 Forint lenne a játék...kérdés, hogy ér-e sok sok ezerrel többet pár páncél meg skin DLC, illetve egy lemezmentes doboz...
  • Vraaanyek
    Igazából számomra nem kérdés, hogy megveszem-e, Mass Effect, ez nem is lehet kérdés...
    Amúgy...hm-hm-hm-hm....
  • Evoluti0N
    Jó lesz Accessben kipróbálni. Max ha nem jön be, akkor nem veszem meg utána a játékot. Lehet millió videót nézni, véleményt olvasni, de igazán abból tudod meg, h neked bejön-e a játék, ha magad próbálod ki. Mirror's Edge Catalystot is így néztem meg és már pár óra után láttam, h az nem az én játékom. Pedig trailerekeben még tetszetős volt.
  • Vraaanyek
    Na én meg előfizettem Origin Access-re, rájöttem, hogy havi 1300 lóf.sz, és csomó kedvezmény jár, csomó 1-2 éves játék ingyen játszató, és ugye a ME:A-s 10 órás "előjáték".... :D :D
  • MrAndree
    Röhögünk, pedig sokszor tényleg nincs erre lehetőség. :)
  • TBTPumpa
    Game of the Year - 10/10 IGN
  • MerlinW
    2017-ben lehet majd FOV-ot állítani egy A+ játékban? Besz*rás :)
  • BreakDown89
    Mass Effect: Andromeda - beállíthatjuk majd a látószöget

Nem egy nagy hír, de több a semminél.
  • Prince23
    Biztos lesz benne story locked pont. Mint a Mirrors Edge 2-nél. Direkt végig akartam szaladni a sztorin, erre 45 vagy 55%-on nem engedett tovább, írta hogy vegyem meg a játékot a küldetésablakban :D
  • PiszkosFred
    Hat, en ugy vagyok filmmel/jatekkal, hogy eselyt sem adok arra, hogy par ostoba veletlenul vagy direkt lelojjon poent, igy amig nem neztem meg/jutottam a vegere, addig a kozossegi media adott szekciojanak hasznalata reszemrol szunetel. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.24. 15:16:15
  • Doom 4
    10 órát lehet össz-vissz belerakni. Ha nagyon rushol valaki, és csak a storyt csinálja akkor igen, de ezt kétlem. A karakter kreálás lesz vagy 10 perc min első alkalomra. Az a 10 óra nem olyan sok, hogy annyi, nagy spoiler legyen belőle.
  • Daermon
    Igen, meg arra, hogy ki lehessen próbálni. Szerintem nincs ezzel gond. Spoiler meg elkerülhető, ha nagyon akarja az ember (nem olvasol Mass Effect cikket, nem olvasol fórumot és youtubet is messze kerülöd).
  • Vraaanyek
    Ez pont arra lesz jó, hogy tele legyen megint spoilerekkel a net, mielőtt egyáltalán ráböffentenénk a játékra 23-án, mivel, ha jól értem, ez csak Origin és EA Access előfizetőknek jár majd...
  • BreakDown89
    Mass Effect Andromeda - 10 órán át játszhatjuk a megjelenés előtt
  • ChipHazard
    Ennek örülnék én is, de legalábbis egy kis betekintésnek, hogy mien is az arc generálo, és menyire lehet normális arcokat kreálni. A Mass Effect-ben nekem mindig nehezemre esett igazán sexy jo női karaktereket csinálni, igen vannak, arcok mások által készítve, de az valahogy nem az igazi, ha más által kreált arcot használsz. Aztán mire az első részben végre találnál egy formulát, ami tényleg tetszik, jön a 2. és 3. rész amiben megváltoznak az arcok és szinte kezdheted előröl. Most is megvagyok löve, ki akarom vinn a a trilogiát még az andromeda elött, hozzá teszem hogy a 3. at még egyátalán nem is játszottam, annak ellenére hogy megvettem eredetiben a mutli miat, azt sokat toltam, de a single még nem történt meg.
    Szoval az arcal megvoltam löve, most ott vagyok hogy a 3. részben kéne csinálni valamit, és azt visza igazitani ,a 2. és az 1. részhez, igy talán majd hasonlítani fog a karakter önmagára a 3 rész alatt.
    Az alap férfi Shep arca volt a legjobban kidolgozva, és olyat te nem tudtál csinálni, plussz ugye a föb karakterek arcai. E miatt a te által kreált karaktered valahogy kicsit mindig kilogot tölük. lényeg a lényeg, remélem ezen is javítanak, és egy jobb arc generálot kapunk
  • PiszkosFred
    "Any chance of the public getting a peak at the Character Creator before launch day?
    - There's a chance, yeah."

• MrAndree
    Mint mondtam a játék 18 év felettieknek szólt. Ergo, nem adhatták el 10 éveseknek. Ahogy az előző részeket se. Ellenben ha 10 évesek akartak vele játszani nyilván megtehették. Ahogy az előző részekkel is. Ennek pont nulla köze van ahhoz, hogy mit hagytak bent és mit szedtek ki.
  • Although
    Szerintem, nézd meg jobban azt a vért és erőszakot. De ez volt téma is. Miért nem ábrázolják vagy miért így ábrázolják. És ez is felreppent amit írtam. A vérmágia a sztori része volt, nehéz elhinnem a Bio saját jószántából gyomlálta ki.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.21. 08:15:34
  • MrAndree
    Kicsit tudatosan voltam naiv. :) Arra akartam utalni, hogy nyilván nem azért nem volt vérmágia, hogy eladják a 10 éveseknek, mert akkor vér, erőszak és káromkodás meg szex se lett volna...
  • cateran
    Ez aranyos....melyik idosikbol jottel? 1980?
  • MrAndree
    Ugye tudod, hogy a DA:I 18-as játék volt, vérrel, erőszakkal, meztelenséggel meg minden egyébbel. Kétlem, hogy sok 10 éves tolta volna. :)
  • MerlinW
    Mondhatnám, okos ember mások kárán tanul:) Egyébként nem érdekel más véleménye sem. Viszont ha látok egy félórás - valódi, nem marketing - gameplay-t akár némítva már el tudom dönteni kell-e nekem vagy sem. Illetve mindenkinek vannak olyan értékelői akikkel egy hullámhosszon vannak. Angry Joe vagy TotalBiscuit pl. tök objektíven be tudja mutatni a cuccokat miközben a saját véleményét is beleszövi. De mint írtam, én konkrétan a duma nélküli videókat szoktam nézni, elég ha látom hogy milyen a játék / hogy fut / tetszik-e a játékmenet. Alapvetően lesz*rom mások véleményét ilyen téren.

Igehirdetés: Nem mondom hogy nem, én is voltam 4-5 alkalommal barom, hogy előrendeltem valamit, amit 4-5 alkalommal meg is bántam. Értelmes ember alapvetően nem ad pénzt látatlanban semmiért, főleg ha az eladó egy vállalat aminek az elsődleges célja a vásárlók megszerzése. Meséljek a No Man's Sky előrendelésemről? Vagy a DA:I-ról, amivel játszottam 5 órát se? Okos ember mások kárán tanul. Ennyi.

Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Engem csak a jó szándék vezérel, elmondtam a véleményemet a szituról, innentől mindenki azt csinál amit akar:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.21. 00:54:38
  • PiszkosFred
    Ertem, bar en altalanossagban kerdeztem, mert a kommented alapjan megis csak lesz tobb ezer review az elso napon, akiket lehetne olvasni, es akikrol nem tudom, hogy honnan fogjak tudni megitelni a jatekot? Vagy ok megvehetik es kolthetik a penzt, taplalhatjak a penzszivattyut, csak mi nem tehetjuk meg? Mennyivel ertektelenebb az en szaros 16 ezrem, mint a Jimmy 60 dollarja, vagy Mary 40 fontja? :D

Sz'al erted... Vagy ok a kivalasztottak, ok megvehetik es majd elmondjak, hogy en, te, o mit gondoljon a jatekrol? Vissza a 70-es evekbe es eljen a propagandaminiszterium?

Jo, persze, viccelek, de egyszeruen szorakoztat az a fajta kinyilatkoztatas es igehirdetes, amely az elmult 5-10 evben kialakult az interneten. A sotet kozepkorban sirva konyorogtek volna ennek a receptjeert az inkvizicio tagjai :)
  • wedge31
    Szerény lökött véleményem szerint egyértelmü, hogy yt videó walkthrough, ott dicsérheti valaki de ha azt látod.hogy szar akkor akor nem veszed meg.

Meg vannak user vélemények itt is és a steamen is ha valakivel már kb 10-15 éve egyforma a véleményünk az adott játékról akkor annak adok a szavára.