Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már a legelején egyértelmű volt elmondták ugyanaz a motor lesz rajta. "jó" hír csak az volt, részben, taktikai harcrendszer felé viszik el a tps gyalázatból. Ahogy mások írnák itt cseberből vederbe. Mert taktikai rpgnek meg a DA:I gyalázat. Nem is tudom melyik a nagyobb gáz.

lwb
Fejlesztő nem ment el egyelőre, csak két író. Mondjuk két fontos író, bár Gaider inkább Dragon Age-en dolgozott, de a legutóbbi távozó az a ME:A fő írója volt, az tény.

Az én bajom, hogy a Bionál a gond a legutóbbi játékokkal nem az írókban volt elsősorban, hanem a játékmenetben. Nem szeretném, ha a ME:A egy DAI szerű offline MMO lenne. Viszont nagyon nagy pénzbe fogadnék a mai információk alapján, hogy egészen pontosan ez lesz. Ezen pedig egyik író sem tud sem rontani, sem segíteni.

Az ME3-at gyakorlatilag szétverte, úgyhogy nincsenek nagy illúzióim. Nálam az ME széria keményvonalas RPG-ből piffpuff TPS-é butítása a legvastagabban szedett bejegyzés az EA bűnlajstromán. Nem lennék meglepve, ha az Andromédával ugyanezt a vonalat szándékoznának követni, és emiatt menekülne el lassan az összes fontosabb fejlesztő.
Palinko
ez egyre gyanúsabb nekem 😞 az ok, hogy ilyenkorra az írók már megcsinálták a dolgukat, de hát csak lenne folytatás. simán lehet, hogy az andromeda projekt lezárult így a szerződése betöltésre került, lejárt így mehet tovább a másik céghez, majd ha jön az andromeda 2 akkor csinálnak egy új szerződést vele és kész. viszont ha nem így van és nagyobb a baj és szétveri az EA a Biowaret, megint pályázhat az EA a legrosszabb cég díjára 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Új kiszivárgott infók. Mass Effect subredditen jelent meg és a moderátorok elméletileg igazolták, hogy a szivárogtató az, akinek állítja magát.

Palinko
az nekem is játszhatatlan volt pedig nagyon vártam és a kedvencem az volt ahogy a szakáll kinézett, mintha valami műanyagot olvasztottak volna rá a karakterre 😄
TBTPumpa
Én meg attól, hogy ez is olyan félkész alfa verzió lesz, mint a Dragon Age Inquisition.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

akkor legyen másfél. kerekítettem 😊
Én attól félek, hogy ebből is offline MMO lesz.
MoRT2195
2 hónap múlva már a szünetnek is vége, aztán lehet menni vissza melózni... 😄
az első trailer után el lett mondva hogy az ünnepekkor adnak majd ki több infót (hálaaadás is majdnem hónap még, karácsony meg kettő)
wedge31
Hát mivel ez egy bejáratott harcrendszer csak nem baltázák már el, persze a BW legutóbbi alkotásai óvatosabbá teszik az embert...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem tudom, de a DA3 után már nem merek igazán reménykedni. 😊 Persze a sztori várhatóan ütős lesz. Ugyanaz a motor elvileg mint a DA3. Nagyon remélem a harcrendszer, nem lesz annyira gagyi, hogy az életkedvem is elmenjen tőle.

Akkor téged legalább a keresztneveden tudnának szólítani a társaid. 😄
Még ha nem is tudnának róla.

MoRT2195
Nekem csak a megjelenése dátumot találják ki. 😄 2016 karácsonyára van hirdetve, de mennyibe, hogy abból leghamarabb 2017 tavaszán lesz csak valami.
Ryder62
Hmmm, érdekes lesz Ryder Ryder-ként játszanom majd akkor 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mennek már a találgatások, elrejtett nyomok keresése a videóban ezerrel. 😄

0:44-nél bal oldalt van egy dögcédula, amin a Ryder nevet írja. Az eredeti trilógiában Shepard az első amerikai férfi űrhajósról kapta a vezetéknevét, Alan Shepardról. Az első amerikai női űrhajós neve Sally Ride volt. Sokan arra tippelnek a névhasonlóság, na meg főleg a dögcédula miatt, hogy valószínűleg Ryder lesz az Andromeda főszereplőjének vezetékneve.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.08. 01:36:20
edios
UP Jennifer Hale miatt

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

MoRT2195
Mondták is, hogy most nem kell semmi komolyra számítani azoknak (vagyis mindenkinek a világon? 😄), akik várják az Andromeda-t.
PiszkosFred
Hat, nekem vegigfutott a hideg a hatamon, ahogy mondani szokas. Majd lesz kesobb tobb is, de mar nagyon kellett valami uj, meg akkor is, ha semmi uj nem volt benne. Es valahol azert mocsok egy dolog 3 nappal a FO4 elott ez a trailer, mert most megint ramjott a "vegigkellenemegintjatszaniatriologiat" hangulat, pedig nem volt tervben a kovetkezo honapokban 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wedge31
Nekem ez egy nagy semmi volt a csaj a hangja detto mert mindig male karijaim voltak.
Konkrét dolgokra ezek szerint még várni kell.

Reménykedtem benne, hogy valami konkrétabbat kapunk mára, de Jennifer Hale hangja zene volt füleimnek. Szóval azért adta a hangulatot. 😊
TBTPumpa
N7 Day:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

PiszkosFred
Attol fugg, hogy hol tart az Andromeda fejlesztese, de tippre nem igen, most a Fallen Empire kovetkezo chaptereit fogja megirni. Reddites AmA-t nem olvastam, csak a blog bejegyzeset, lehet ott valaszolt erre a kerdesre.

#szerk: hja ok, az AmA majd csak oktober 8-an lesz 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.21. 13:00:34

Akkor az új ME-hez nem sok köze lesz?
PiszkosFred
Egy projektbol maradt ki csak, annyira sokaig nem lepett le (csak befejezte a konyvet). Most meg az SWtOR-hoz érkezett vissza.

"The short answer: no. I originally came to the Austin studio many years ago to work on SWTOR and – at least for now – that’s what I’m focusing on again."

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.21. 11:41:15

Ez jó hír. Akkor ha másban nem, akkor legalább történetmesélésben megindul náluk valami fejlődés a régi Bioware szint felé.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.20. 23:01:57
Mini OFF: Drew Karpyshyn a KOTOR, és a Mass Effect (1 & 2) vezető írója visszatért a BioWarehez!
Utoljára szerkesztette: BryceHUN, 2015.09.20. 18:55:47
Gamebansheen találtam.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.01. 16:13:24

A 4-et más író írta és tele van hibákkal. Technológiai, kultúrai, karakterbeli és más hibákkal. Emellett állítólag a sztori se nagy szám. Habár azt mondják, hogy jött ki javított verzió és magyarul már úgy jelent meg. Szóval gondolkodom rajta, hogy elolvassam-e, mert mégiscsak Mass Effect, vagy hanyagoljam, mert túlságosan megerőszakolja a világát.
itt írnak is róla - én erről a negyedikről valamiért nem is hallottam eddig.
a másik 3 megvan audióban is, lehet azt fogom választani bringázáshoz 😄
A negyediket is olvastad? Emészthető? Az első hármat olvastam és valóban nem nagy számok, de egy kis kiegészítésnek megteszik. Azonban a 4. állítólag kimondottan borzalmas, tele hibával.
MoRT2195
Majd egyszer talán, nem sok türelmem, és időm van nekem könyveket olvasgatni. 😄
És az angol tanulással is hasonlóan vagyok. Bár azért angolul azért már nagyjából tudok, de messze nem úgy, hogy megállás nélkül, folyamatosan olvassak és értelmezzek minden szót.
MerlinW
Hem egy Hugo díjas alkotás, de szódával és türelemmel elmennek😊 Én kiolvastam mindet, de egyik sem tetszett (az író hibája).

[merlinw.org]

én is azt tervezem, aztán újra végigjátszom mindet
Ha nem tetted meg, nekiállhatsz elolvasni a könyveket is, érdemes 😊
Vagy addig megtanulsz angolul, és nem kell magyarításra várni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MoRT2195
Remélem 1-2 visszatérő dolog is lesz azért. Mint mondjuk 1-2 szereplő, akik több száz évig is élnek (pl Liara). De azért túlzásokba nem kell esni, nem kell, hogy mondjuk Shepard-öt istenítsék, hogy miket vitt véghez, és remélem a Kaszásokat is elfelejtik, legalábbis mint ellenséget. Amúgy ma fejeztem be a trilógiát, 150 órába telt kb, és minden DLC megvolt. Bár már a végére kezdtem egy kicsit unni. Nekem valahogy a 3. rész nem nagyon jött be. A fő sztori persze jó, de rengeteg más lehetőségünk volt, és mivel én szeretek mindent megcsinálni, így meg is csináltam mindent (kivéve egy valamit, Omegán Harrotnak nem adtam meg a Aria kanapéjának a koordinátáját, nem találtam), de elég unalmasak voltak. Na meg azért is egy nagy mínusz pont, hogy csak a Fellegváron mászkálhattunk. Na mind1, összességében jó volt az egész trilógia, majd még egyszer végig játszom más nemmel, kaszttal és renegát stílusban, de nem mostanában, egyelőre elég volt ennyi a ME-ből. Mire ezzel én meg játszani fogok... a 2016 végi megjelenésre nem számítok, biztos lesz csúszás, leghamarabb 2017 elején kapjuk meg szerintem. Mire pedig a magyarítás is kéz lesz hozzá, addigra 2020 lesz. Szóval egy 5 múlva játszhatok vele. 😄 Addigra viszont már biztos kiheverem ezt a trilógiát, mert most egyelőre látni se akarok ME-es dolgokat. 😄
Boritekolhato hogy az lesz..motor megvan hozza az inkviziciobol..csak uj kornyezetet kell rahuzni! Sajnos 99% igy oldjak meg! Mert igy erosen koltseghatekony lesz.. es a penz az ur mindenhol!
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.06.29. 09:41:11

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Én attól félek, hogy kapunk egy DAI-féle single player MMO-t. Csak az ne legyen belőle.
edios
Nekem alapvetoen tetszik a teaser, erdekes a zene. Ugyanakkor remelem, hogy magan a felfedezesen is lesz hangsuly, es nem egy sci-fi shooter lesz az egesz megtobb akcio megtobb robbanas filozofiat kovetve.

Egyebkent az egesz Mass Effect vilag varazsaba nekem beletartozott az is, hogy konnyu volt azonosulni a szereplokkel, mert itt a kozelben (tobbek kozt Fold, Naprendszer, de legrosszabb esetben is Tejut) jatszodott, a nem is annyira messzi jovoben. (Ugye +150-200 koruli ev volt ha jol emlekszem)
Itt most ezekszerint ez a varazs csokkenni fog, mert messzebb lesz mind idoben, mind terben.. Annak ellenere, hogy jo, hogy nem rokaborozik tovabb Shepardot, ennek a fejlemenynek nem feltetlenul orulok.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

wedge31
Nem vagy az nekem is tetszett, jöhetne a folytatás.

Palinko
tudom hogy szentségtörő vagyok nekem az Xcom Bureau tetszett nagyon, a többit ki sem próbáltam mert láttam hogy felül nézetes stratégia valami 😄
ööö, talán újra felhasználnak valamennyit a zenei anyagból? én mondjuk nem bánnám
Szerintem az xcom2 -t fel lehet fogni végülis egy olyan /alternatív/ mass effect játéknak ami nem lett "gears of war"-osítva, meg talán az ME1-hez is több köze van mivel taktikai alapokon nyugszik és nem run&gun izomagy dudebro,

és így lehet még a classic xcom-os játékot is várni 😄

Palinko
tudtuk eddig is hogy nem sok köze lesz az előző trilógiához, de hogy már másik galaxisba teszik át annyira előre menekülnének kicsit sok 😄
BoneDragon
Igen, és?

az megvan, hogy a végén (1:40 körül) egy rövid ideig hallható a Vigil-féle háttérzene első hangja? (AKA ME1 menü zenéje)
wedge31
2016 végén, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni a Mass Effect: Andromeda. A játék az EA tegnap esti konferenciáján mutatkozott be az első trailer társaságában, később azonban a BioWare is közzétett egy posztot, amiből kiderül néhány apró részlet a játékkal kapcsolatban.

Így például megtudtuk, hogy a trailerben látható úriember nem a játék főszereplője lesz, vele kapcsolatban csak annyit erősített meg a fejlesztőcsapat, hogy férfi vagy női, és csak emberi karaktert indíthatunk majd. Az alcímből kitalálhattátok, de azért a jegyzőkönyv kedvéért említsük meg: a játék során az Androméda-galaxist fedezhetjük fel, a BioWare szerint a történet nem csak távolság, de idő tekintetében is nagyon messze játszódik majd az eredeti trilógiához képest.
Izgalmas karakterekkel, új csapattagokkal és persze világokkal ismerkedhetünk meg, ebben a felturbózott (és a trailerben is felbukkanó) Mako is a segítségünkre lesz.- GK