mea.jpg
  • PiszkosFred
    Nem szabad ezen gondolkozni, meg kell venni vagy nem kell megvenni es kesz :D Ahogy elkezdesz toprengeni a "miert is kell ez nekem" kerdesen, baj lesz.

Olyan ez, mint a GoG gyujtemenyem. Nem tudnek ertelmes indokot adni arra, hogy miert veszek meg 3-4 dollarert egy-egy 10-20 evvel ezelotti jatekot, csak azert, hogy ott legyen a digitalis polcomon ugy, hogy tudom, 99%-os esellyel sosem fogom telepiteni mar. Anno persze rongyosra jatszottam, de ma mar nem fogom elinditani (na persze vannak olyanok is, amelyekkel azonnal elkezdek jatszani, de a tobbseg nem ilyen). Ugyanez a helyzet a dobozos jatekokkal is. Szinte semmi ertelme a digitalis disztributorok vilagaban, varni kell a postast is, 0day ritkan jatszhatsz (mert akkor te meg toltod a tulterhelt szerverekrol az anyagot), stb.... De, valahogy mindig van par jatek, amelyet csak megveszel dobozosan, meg akkor is, ha kvazi egy muanyag/fem dobozt veszel es cetlit egy koddal :) Ami aztan megy a polcra disznek (amely diszt csak te tudsz ertekelni, a csalad nem erti), majd par ev mulva egy doboz aljan vegzi, mert kellett a hely valami masnak.

En mindensetre vagyok annyira idiota/regimodi/faszkalap (generaciotol fuggoen a kivant resz alahuzando), hogy mar korabban elorendeltem (bar lehet, hogy ilyen femdobozos megoldas lesz belole, nem a muanyagtokos standard), a megjelenes napjan fogom vanri meloban a futart, es zaras utan a varoson keresztulhajtva valoszinuleg azt fogom szamolni, hogy reggel mikorra csorog le majd a cucc, es kb mikor kell felkelnem ahhoz, hogy a szokasos reggeli teendok es napinditas elott meg egy fel oracskara kiprobaljam.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.20. 12:58:34