mea.jpg
  • Prince23
    Most választ is kaptam arra, hogy a felfedezetlen bolygó be van karikázva XDXD És ugye milyen csúnya, nekem bosszantóan fáj, ha ránézek

(Lásd: Govorkam: 0%)

Pedig mennyire bíztam abban hogy olyan gameplayt láttam, amiben már fel volt fedezve a csillagrendszer, és azokat meg ugye értelemszerűen bekarikázza, tehát a felfedezett bolygót. De nem... :/ De ezt most érzékeltetés szempontjából írtam le.

Ezek ugye melléktevékenységek, persze a főküldetéseket is nagyban fogja befolyásolni, hsizen a küldik ugye ezeken a bolygókon lesznek...

Nekem eddig ez nem tetszik benne, hogy túlságosan a pofádba rágják merre van a bolygó.
    Pedig anno a "körgyűrű" követésével meg lehetett találni tudatosan a bolygókat. Ha meg nem is, akkor a Normadival mentünk rá, és keresgéltünk. Ez annyira egyszerű még így is. És most kilövik a szemünket ezzel a karikával, hát basszák már meg :D Semmi felfedezés? Az Androméda galaxist fel kell fedezni, és nem úgy hogy, hogy karikahoppoznak a retard fejlesztők :P

Kérdés:

Az utazó reléket hogy fogják kijelölni? mert lesz olyan aki nem fogja megtalálni csak úgy :)))

Ez csak költői kérdés volt
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 17:20:31