mea.jpg
  • lwb
    #4168
    Kicsit lejjebb leírtam. Leginkább egyébként az, hogy nem veszi figyelembe a korábbi döntéseinket, lényegében mindegy mit csinálsz a játék során, ha toltad a multit vagy megvetted a mobil applikációt és kellően magas a war asseted, akkor választasz egyet a neked szimpi színből és ennyi a vége. Mindegy, mit csináltál előtte, mindegy milyen döntéseket hoztál három játékon keresztül, mindegy hogy full paragon vagy full renegade voltál, vagy valami a kettő között, mindegy hogy lebeszélted a TIM-et vagy sem, hogy Saren az egy végén öngyilkos lett vagy sem, hogy megtartottad-e a collector bázist a 2 végén vagy sem.

    Toltad a multit, megvetted a mobil appot, akkor elég volt végigszaladni a főszálon és bőven lett elég war asseted, hogy mindegyik szín, sőt, a bónusz lélegzős videó is elérhető legyen a számodra. Ez - szerintem - kurva igénytelen megoldás. A DLC előtt ráadásul szó szerint mindegyik befejezés ugyanaz volt, más színben. Szó szerint.

    Ezen felül azzal is bajom volt, hogy ez a szintetikusok vs organikusok történet, ez nekem nagyon klisésnek és gyengének tűnt. A reaperek eredete végig misztikus volt, az ember találgatott, hogy vajon mit akarhatnak, honnan jöttek, erre kapunk egy százéves sci-fi klisét. Önmagában ez még nem ölte volna meg a játékot, sőt, igazából a kettő együtt sem öli meg, de az tény, hogy a befejezés sikerülhetett volna jobban is. Háromból kétszer sikerült is nekik.