mea.jpg
  • Nomad90Hun
    Hát igen.
    Én egyszer végigtoltam, szerencsére nekem ilyen falba ragadó társak / ellenfelek meg használhatatlan cuccok nem voltak.
    Én csak a scanner bugba akadtam bele 2x (amikor futás után még mindig úgy érzékeli, hogy nyomva van a shift).
    Az eleje jó, a story nem rossz, de végére nekem már nagyon üresnek tűnt 1-2 bolygó.
    A multi is eléggé összecsapott, unbalaced fegyverek, stb. Volt rá öt évük, de ahogy én látom ezt kb. 1,5 év alatt rakták össze, Annó 3-nál mindenki Spin-off-ért nyavalygott de ez 1 ilyen "nesze nektek itt a spin-off fák jú péy ász gúd" mentalitással készült. Annó Bio nem ezt jelentette még a trilógia is lefele ívelt színvonalban számomra, de ott még jó volt a Bio, Andromeda után megfogadtam ,hogy soha többet EA-től semmit nem veszek. Erős közepes lenne olyan 6/10 de mivel a ME hangulat rengetegszer átjön ezért csak ezért 7/10, de ha EA nem kavart volna bele és hagyják a Bio-t rendesen 5 évig melózni rajta akkor lett volna 9/10 is ez simán, de így hogy megjelenés előtt 2 évvel kaptak észbe kb. hogy valamit alkotni kéne amivel megint bezsebelünk 1 rakás dodót....