mea.jpg
  • yossarianHUN
    Márpedig a játék tényleg masszívan középszerű, bár persze ez is tetszhet valakinek, ízlések és pofonok.

Aham, nem elég szájbarágós... Könyörgöm, én Baldurs Gate-eken, Icewind Dale-eken meg Gothicokon nőttem fel, mesélj még, hogy miért nem elég szájbarágós az Andromeda :) Itt a tárgykeresős küldetések többségénél be van jelölve a térképen a keresendő tárgy(ak), ami azért tényleg röhejes. Ez aztán a kihívás. Na mindegy, jobb is így, mert (szöges ellentétben azzal, amit te írtál) számomra dög unalmas a hatalmas, de az én ízlésemhez mérten sekélyes játékterekben való caplatás/autókázás. Száz méterenként egy-egy akkurátusan elhelyezett falka monszter, ötven méterenként egy kis felmarkolható bajuxit, meg ládikó, amiben semmi értelmes nincs, csak egy rakás random névvel ellátott kacat, amit aztán fillérért elszórhatunk az első kereskedőnél. Tiszta playerek nélküli MMO, mész, nézed a tájat, gyakod a mobokat és gyűjtöd a lootot, amiben szökőévente egyszer van valami értelmes darab. Sajnálom, de számomra ez dögunalom.

Én kb. 20 órát bírtam a játékkal, azóta el sem indítottam, mert egyszerűen nem motivál rá semmi. A bolygók felszíne szépen kidolgozott és látványos (bár ez sem konzisztens), ez tény, így a nézelődéssel pár percig elvan az ember, de egyébként maga a játékmenet az én szememben fájdalmasan unalmas, repetitív és érdektelen. Ami megmenthetné, az sincs meg, a karakterek abszolút nem fogtak meg (élükön Ryderrel), a történet szintúgy. Nem kifejezetten rossz ez, csak totál hidegen hagy. Amit mondjuk az eredeti trilógia után nem hittem volna, hogy valaha is fogok érezni egy Mass Effect játékkal kapcsolatban.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.19. 23:39:14