mea.jpg
  • Prof William
    Most volt alkalmam kipróbálni. Érdekes játék de hangulatban a Me2-nek nyomába sem ér.

Szinte a tökéletes középszer...

Az igénytelenség néha nagyon nagyon zavaró.

Bár még bővebben csak a Nexusban voltam de a nem főbb szereplők (járókelők) úgy néznek ki mintha minimum 10 évvel le lennének maradva grafikában.
    Az arcuk baltával faragott -egyen arc, aminek a tetejére felraktak valami hajnak nevezett izét, ami színében és textúrájában néha annyira elüt a karaktertől hogy arra nincsen szó. A fekete mellék karakterek meg konkrétan úgy néznek ki mint valami majomszerű rasszista sztereotípia.

Valamint a Bioware továbbra sem tud élőnek tűnő világot kreálni.

A Witcher 3 ban a sima városlakók, parasztok stb ezerszer jobban néztek ki mint az itt járókelőkként eladott emberi paródiák.

Valamint úgy érzem minta hangok sem lennének a helyzet magaslatán. Mindenki faarcal és tökéletesen jellegtelenül beszél mintha csak felolvasnák.

Cora vigasztalásást meg főhős szomorkodásást hallva majdnem elröhögtem magamat annyira semmilyen érzelem sem volt benne pedig éppen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most halt meg az apja.

Az űr utazás és bolygók szkennelése is nagyon NAGYON vontatott. Minden egyes alkalommal végig kell nézni ahogy a képernyő odautazik kívánt bolygóhoz majd némi hatásvadász közelítés után beáll a normál méretre. Értékes másodperceket vesz el.

Meg egy két forgatókönyvbeli hülyeség is nagyon zavaró.

Amikor először érkezünk meg a Nexusra
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és az teljesen néma. Nem válaszolnak semmilyen hívásra ami az én olvasatomban már több mint gyanús. De azért bedokkol az Ark mert miért ne. Aztán a főhős + Cora + Liam átmennek Nexusra egyetlen nyamvadt kezeslábasban, hogy megnézzék mi a baj. Ha éppen valami Dead Space szerű űrhorror zajlott volna a Nexus fedélzetén vagy akár csak Kettek szállták volna meg ott azonnal véget is érhetett volna a játék.

Ennél még én is jobb forgatókönyvet tudtam volna kitalálni.

Eddig nem igazán nyűgözött le ez játék. A ME hangulat csak nyomokban van meg benne,
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.04.19. 16:40:50