-
Prof William #3850 Most volt alkalmam kipróbálni. Érdekes játék de hangulatban a Me2-nek nyomába sem ér.
Szinte a tökéletes középszer...
Az igénytelenség néha nagyon nagyon zavaró.
Bár még bővebben csak a Nexusban voltam de a nem főbb szereplők (járókelők) úgy néznek ki mintha minimum 10 évvel le lennének maradva grafikában.
Az arcuk baltával faragott -egyen arc, aminek a tetejére felraktak valami hajnak nevezett izét, ami színében és textúrájában néha annyira elüt a karaktertől hogy arra nincsen szó. A fekete mellék karakterek meg konkrétan úgy néznek ki mint valami majomszerű rasszista sztereotípia.
Valamint a Bioware továbbra sem tud élőnek tűnő világot kreálni.
A Witcher 3 ban a sima városlakók, parasztok stb ezerszer jobban néztek ki mint az itt járókelőkként eladott emberi paródiák.
Valamint úgy érzem minta hangok sem lennének a helyzet magaslatán. Mindenki faarcal és tökéletesen jellegtelenül beszél mintha csak felolvasnák.
Cora vigasztalásást meg főhős szomorkodásást hallva majdnem elröhögtem magamat annyira semmilyen érzelem sem volt benne pedig éppenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most halt meg az apja.
Az űr utazás és bolygók szkennelése is nagyon NAGYON vontatott. Minden egyes alkalommal végig kell nézni ahogy a képernyő odautazik kívánt bolygóhoz majd némi hatásvadász közelítés után beáll a normál méretre. Értékes másodperceket vesz el.
Meg egy két forgatókönyvbeli hülyeség is nagyon zavaró.
Amikor először érkezünk meg a NexusraSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és az teljesen néma. Nem válaszolnak semmilyen hívásra ami az én olvasatomban már több mint gyanús. De azért bedokkol az Ark mert miért ne. Aztán a főhős + Cora + Liam átmennek Nexusra egyetlen nyamvadt kezeslábasban, hogy megnézzék mi a baj. Ha éppen valami Dead Space szerű űrhorror zajlott volna a Nexus fedélzetén vagy akár csak Kettek szállták volna meg ott azonnal véget is érhetett volna a játék.
Ennél még én is jobb forgatókönyvet tudtam volna kitalálni.
Eddig nem igazán nyűgözött le ez játék. A ME hangulat csak nyomokban van meg benne,
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.04.19. 16:40:50